Ενδιαφέρον για Ταντέ

Στην ΑΕΚ φαίνονται ότι κινούνται για τη απόκτηση ακόμα δύο επιθετικών ενόψει της νέας σεζόν στη Super League. Μάλιστα, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Μπρέσεβιτς, κάτι τέτοιο πιθανά να αποτελέσει επιτακτική ανάγκη προκειμένου η ενδυναμωθεί η επιθετική γραμμή της ομάδας. Συγκεκριμένα -και όπως είναι φυσικό- στην “Ένωση” η προσοχή έχει στραφεί σε ποδοσφαιριστές υψηλού επιπέδου που πιστεύεται ότι θα κάνουν τη διαφορά στην Α’ κατηγορία.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με έντονα σημερινά δημοσιεύματα, λόγος γίνεται ιδιαίτερα για ένα Γάλλο επιθετικό, ονόματι Γκρεγκορί Ταντέ, που τα δύο τελευταία χρόνια αγωνίζεται στη Βουλγαρία, και ειδικότερα με τη φανέλα της Κλουζ. Μπορεί η ομάδα να αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, τα οποία την έχουν καθηλώσει στην τελευταία θέση της εγχώριας βαθμολογίας, ωστόσο ο ποδοσφαιριστής φαίνεται να διανύει μια ιδιαιτέρως αποδοτική χρονιά, καθώς αποτελεί ένα από τα ονόματα που ξεχωρίζουν στο σύλλογο με μεγάλη συμβολή σε αυτόν.

Ο Ταντέ, πριν από την Κλουζ, αγωνιζόταν για πολλά χρόνια στην Σκωτία και έχει δείξει πολύ καλά δείγματα εξελισσόμενος σε έναν αρκετά χρήσιμο παίκτη. Φέτος, μάλιστα, έχει σκοράρει ήδη 10 φορές.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ φαίνεται να έχουν έρθει σε επαφή με την πλευρά του ποδοσφαιριστή στο πλαίσιο των αναζητήσεών τους, δείχνοντας έτσι το ενδιαφέρον τους.