Είναι Μάγκες και… το ξέρουν!

Αυτή η ομάδα παρά τα πάνδεινα που έχει αντιμετωπίσει τη φετινή σεζόν, καταφέρνει πάντοτε να διατηρείται στο ύψος των περιστάσεων και να διασώζει το όνομα του συλλόγου της.

Όπως σε κάθε τέτοια περίσταση, έτσι και τώρα, η ομάδα χάντμπολ κατάφερε να πάρει μια πολύ σπουδαία νίκη, σε ένα χρονικό διάστημα, όπου τα πάντα γύρω της κλονίζονται. Η ΑΕΚ επιβλήθηκε απέναντι στο Φοίβο με σκορ 31-23 και δ ιασφάλισε την τρίτη θέση της στο βαθμολογικό πίνακα του Πρωταθλήματος.

Πιο συγκεκριμένα, οι “κιτρινόμαυροι” κατέβηκαν στον αγωνιστικό χώρο επιδεικνύοντας όχι και κάποια ιδιαίτερη εμφάνιση, ωστόσο γρήγορα ενεργοποιήθηκαν και πήραν το προβάδισμα στο σκορ. Σημαντικότατο ρόλο στο πρώτο ημίχρονο επιτέλεσε ο Πλεχ, ο νεοαποκτηθείς τερματοφύλακας. Η λήξη του α’ μέρους βρήκε την ΑΕΚ μπροστά στο σκορ με 14-10.

Στο δεύτερο μέρος του ματς οι ρυθμοί διατηρήθηκαν στα ίδια επίπεδα με την “Ένωση” να συγκρατεί το “κεφάλι” στο παιχνίδι, και δη στο σκορ. Το τέλος του αγώνα “παρέδωσε” στους “κιτρινόμαυρους” τη νίκη με 31=23.