Στην Αθήνα η Παναχαϊκή

Έφτασε στην Αθήνα από σήμερα η Παναχαϊκή, για το ερχόμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ, στο ΟΑΚΑ.

Από το μεσημέρι βρίσκεται στην Αθήνα, η ομάδα της Παναχαϊκής για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, όπου θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τρίτη (24/02) στο ΟΑΚΑ. Οι Πατρινοί ξέροντας ότι το παιχνίδι με την “Ένωση” είναι από τα πιο δύσκολα και παράλληλα σημαντικά για την συνέχεια της πορείας τους και την επίτευξη του στόχου τους, ταξίδεψαν από σήμερα το πρωί για την Αθήνα.

Ο λόγος της μετακίνησης τους, δεν είναι άλλος από το να είναι ξεκούραστοι οι παίχτες της Παναχαϊκής, χωρίς να έχουν κάνει ταξίδι μια μέρα πριν από τον “τελικό” με την ΑΕΚ. Μάλιστα, η αποστολή θα διαμένει όλες αυτές τις μέρες σε γνωστό ξενοδοχείο στην Βουλιαγμένη και θα προπονείται σε προπονητικό κέντρο στα Σπάτα.

Η Παναχαϊκή, ήρθε σε συμφωνία με την ομάδα Αήττητος Σπάτων και θα δανειστούν το γήπεδο τους για προπονήσεις μέχρι την Τρίτη, με αποτέλεσμα εκτός από αντίπαλη με την ΑΕΚ, για το πρωτάθλημα, η ομάδα της Πάτρας θα είναι και γειτόνισσα του “Δικεφάλου, αφού το γήπεδο του Αήττητου με το προπονητικό κέντρο των “Κιτρινόμαυρων”, είναι σε αρκετά μικρή απόσταση.