«Μόνο ο Μελισσανίδης μπορεί να βοηθήσει την ΑΕΚ»

Ο Κώστας Αρσενιάδης μίλησε στον «NOVA ΣΠΟΡ FM» για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ανδρικό τμήμα βόλεϊ της ΑΕΚ και τόνισε πως μόνο ο Δημήτρης Μελισσανίδης μπορεί να σώσει την κατάσταση.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την εμπειρία του από τον πάγκο της ΑΕΚ: «Ήταν τόσο κακή η χρονιά που την έχω ξεχάσει. Θυμάμαι την αγάπη του κόσμου. Αυτό ήταν το πιο θετικό. Η οργάνωση της ομάδας ήταν πολύ κακή. Πρέπει να βοηθήσει η μαμά ΑΕΚ που είναι το ποδόσφαιρο και ο κύριος Μελισσανίδης για να φύγουν τα προβλήματα που την ταλανίζουν ακόμα, μόνο από πολύ ψηλά μπορεί να δοθεί η λύση».

Για τα πλέι άουτ: «Υπάρχει μία τριάδα ομάδων που είναι πιο κοντά: η ΑΕΚ, η Λαμία και η ΜΕΝΤ. Πιστεύω πως η Ορεστιάδα και ο Άρης είναι πιο μακριά από αυτούς και ίσως αποφύγουν και οι δύο τα πλέι άουτ. Στην ΑΕΚ είχαν φτιάξει ένα ρόστερ εντυπωσιακό, αλλά δεν μπορούσαν να το στηρίξουν οικονομικά. Η Λαμία ξεκίνησε άσχημα, αλλά έχει κάνει πολλές αλλαγές και δείχνει άλλη ομάδα. Η ΜΕΝΤ έχει κάνει επίσης πολλές αλλαγές, ειδικά με την αποχώρηση του βασικού της πασαδόρου και τα οικονομικά προβλήματα της έχουν στοιχίσει».