Δουβής: «Ο δρόμος είναι μακρύς όμως η ΑΕΚ είναι ΑΕΚ!»

Στον ΟΤΕ TV μίλησε ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΑΕΚ, Σταύρος Δουβής, για το χτίσιμο της ΑΕΚ και την επιστροφή της στην Ευρώπη, ενώ παράλληλα κάλεσε τον κόσμο να δείξει υπομονή για να επιτευχθούν αυτοί οι στόχοι.

Αναλυτικά όσα είπε:

Σχετικά με το ποιο είναι το όραμα της ΚΑΕ: «Το όραμα θυμίζει περισσότερο όνειρα. Εμείς όταν λέμε όραμα εννοούμε πλάνο και στόχους. Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, αν δεν βάλεις στόχους. Η σειρά των στόχων μας έχει λογική. Η ομάδα μας έχει ζωή πέντε μηνών. Θέλει χτίσιμο και υπομονή. Δεν μπορούμε να είμαστε αιθεροβάμονες. Υπάρχει μία μικρή ομάδα ανθρώπων που παίρνει αποφάσεις».

Σχετικά με την προσπάθεια που γίνεται στην ΚΑΕ ΑΕΚ: «Στην ψυχή όλου του κόσμου η ΑΕΚ είναι η “Βασίλισσα” του ελληνικού μπάσκετ. Είναι ό,τι καλύτερο να φτιαχτεί μία ομάδα του μέλλοντος, αλλά η ΑΕΚ πρέπει να επανεμφανιστεί στην Ευρώπη. Θέλουμε να φτιάξουμε μία ομάδα με νεανικό ελληνικό κορμό. Ο δρόμος είναι μακρύς. Προς το παρόν η πορεία της ομάδας κρίνεται ως ικανοποιητική, κάτι που φαίνεται και από τους ανθρώπους που έρχονται στο γήπεδο. Η ομάδα έχει έναν εξαιρετικό προπονητή αλλά και ανθρώπους που νοιάζονται γι’ αυτήν. Η ΑΕΚ είναι ΑΕΚ. Πρέπει ο κόσμος να έρθει στο γήπεδο και στον αγώνα με τον Πανελευσινιακό. Όλες οι ομάδες είναι δύσκολες. Αν είχαμε ένα γήπεδο δικό μας και βοηθητικούς χώρους, θα είχαμε κάνει πολλά περισσότερα. Πιο πριν, η ομάδα πέρασε μεγάλη ταλαιπωρία. Γύρισε όλα τα γήπεδα. Αυτά τα πράγματα δεν υπάρχουν. Αλλά έχει και ανθρώπους που την ακολουθούν σε όλο αυτό».

Αναφορικά με μια την έρευνα που δείχνει ότι η ΑΕΚ έχει το μεγαλύτερο ποσοστό γυναικών στο φίλαθλο κόσμο της: «Πράγματι, έγινε μια έρευνα πολύ σοβαρή. Προηγείται με μεγάλο ποσοστό η ΑΕΚ των άλλων ομάδων στο γυναικείο πληθυσμό».