Από τώρα τα εισιτήρια για Πάτρα!

Παρά το γεγονός ότι μία ολόκληρη εβδομάδα μας χωρίζει από το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Απόλλωνα Πάτρας, η διοίκηση των γηπεδούχων, σε μια προσπάθεια να κάνει το “sold-out” στο συγκεκριμένο αγώνα, εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία γνωστοποιείται στο ευρύ κοινό η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για το παιχνίδι της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Basket League ΣΚΡΑΤΣ 2014-15 ανάμεσα στον Απόλλωνα Πάτρας Carna και την ΑΕΚ. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί το Σάββατο 7 Μαρτίου 2015 (17:00) στο αθλητικό κέντρο του Απόλλωνα Πάτρας Carna. Η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται από το κλειστό γήπεδο (κυλικείο και γραφεία συλλόγου) και από τα ήδη γνωστά σημεία. Κάθε φίλαθλος θα μπορεί να προμηθεύεται μέχρι δύο εισιτήρια και θα είναι υποχρεωμένος κατά την αγορά να γνωστοποιήσει τα στοιχεία του (ταυτότητα ή διαβατήριό) για λόγους ασφαλείας.
Οι φίλαθλοι που θα προμηθευτούν τα εισιτήριά τους στη διάρκεια της προπώλησης, δηλαδή μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015, θα έχουν σημαντική έκπτωση.
Συγκεκριμένα:
• Τα εκπτωτικά εισιτήρια για τις κερκίδες «Γ» και «Δ» θα κοστίζουν 12,00 ευρώ (αντί για 15,00 ευρώ),
• Στην κερκίδα «Β» θα κοστίζουν 17,00 ευρώ (αντί για 20,00 ευρώ) και
• Στην κερκίδα «Α» θα κοστίζουν 22,00 ευρώ (αντί για 25,00 ευρώ).
Επίσης, οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια των εντός έδρας παιχνιδιών του Απόλλων Carna από το σπίτι τους μέσω και της ηλεκτρονικής πλατφόρμας viva.gr».