Γύρισε ο “Τίγρης”!

Στην Αθήνα από χθες το βράδυ, ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Σκέφτεται ταξίδι "αστραπή" στην Κρήτη για τον αγώνα με την Επισκοπή.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης, την ημέρα της Καθαράς Δευτέρας, παραμονές του αγώνα της ΑΕΚ, με την Παναχαϊκή, ταξίδεψε στο εξωτερικό για επαγγελματικό λόγο. Ένα ταξίδι το οποίο το είχε προγραμματίσει εδώ και καιρό, αλλά με την χώρα να μην έχει γίνει μέχρι στιγμής γνωστή.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, επέστρεψε το βράδυ της Παρασκευής, από το επαγγελματικό του ταξίδι και σήμερα είχε συνάντηση με υψηλόβαθμα στελέχη της ΠΑΕ, όπου συζήτησε και έμαθε, τι προέκυψε και έγινε όσο διάστημα ήταν εκτός Ελλάδας. Μάλιστα, συνάντηση είχε και με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Βαγγέλη Ασλανίδη. Όπως ήταν λογικό, ήθελε να πάρει μια εικόνα για όσα διαδραματίστηκαν, στην ΑΕΚ και στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, κατά την απουσία του. Ο εφοπλιστής, καθημερινά ενημερωνόταν για όλα όσα γινόντουσαν στο Ελληνικό ποδόσφαιρο , αφού ο ίδιος έδωσε το δικό του “ΟΚ” για την θέση-ανακοίνωση της ΠΑΕ για τα δρώμενα στο ποδόσφαιρο της χώρας, απλά θέλησε σήμερα να ενημερωθεί και από τους στενούς του συνεργάτες.

Μάλιστα, ο ίδιος σκεφτόταν πολύ έντονα να ταξιδέψει μέχρι την Κρήτη, για να δει τις προσπάθειες της ομάδας του, απέναντι στην Επισκοπή. Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστό άμα ταξιδέψει τελικά μέχρι το Ρέθυμνο, για να παρακολουθήσει ακόμα ένα εκτός έδρας αγώνα της ΑΕΚ.