“Να συνεχίσουμε να δείχνουμε ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο!”

Ικανοποιημένος για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας του, παρότι τις λίγες ευκαιρίες που είχε για γκολ, αναφέρθηκε στην σημερινή προπόνηση στους παίχτες του, ο Τραϊανός Δέλλας.

Ο Τραϊανός Δέλλας, μιλώντας στους ποδοσφαιριστές του για το χθεσινό παιχνίδι, φάνηκε ικανοποιημένος, ξεκαθαρίζοντας ότι του άρεσε η προσπάθεια που έκαναν, να παίξουν ποδόσφαιρο και την μπάλα κάτω, παρότι ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν και ο καλύτερος που θα τους το επέτρεπαν αυτό.

Μάλιστα, αναφέρθηκε για το πόσο σημαντικό είναι πλέον για την συγκομιδή βαθμών στο βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος, κάθε τρεις βαθμοί, ενώ συνέχισε και είπε ότι ακολουθεί ένας δύσκολος μήνας και θα πρέπει να συνεχίσουν στο ίδιο καλό αγωνιστικό πρόσωπο, οι ποδοσφαιριστές του.

«Συγχαρητήρια για τους τρεις βαθμούς που προσθέσαμε στην συγκομιδή μας. Αν και οι συνθήκες δε μας ευνόησαν, λόγω και της κατάστασης του γηπέδου, εμείς παίξαμε με την μπάλα κάτω και μπορώ να πω ότι ναι μεν δεν κάναμε τόσες πολλές ευκαιρίες, όσο στα προηγούμενα ματς, η εμφάνισή μας ήταν καλή. Κάναμε το παιχνίδι μας και επιβάλλαμε το ρυθμό μας. Μην ξεχνάτε ότι ακολουθεί ένας δύσκολος μήνας με πολλά παιχνίδια και πρέπει να συνεχίσουμε να δείχνουμε ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο».