Απειλούν προπονητή αθηναϊκής ΠΑΕ!

Απειλές ακόμα και για την ζωή του δέχεται προπονητής αθηναϊκής ομάδας ώστε να έχει συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή βασικό.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Goal, ένας Έλληνας προπονητής αθηναϊκής ΠΑΕ δέχεται απειλητικά τηλεφωνήματα δύο με τρεις φορές την ημέρα.

Αναλυτικά το δημοσίευμα της εφημερίδας:

Δύο με τρεις φορές την ημέρα, το κινητό του εν λόγω τεχνικού χτυπά και στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής ένας άγνωστος τύπος με αλλοιωμένα τα χαρακτηριστικά της φωνής, αφού τον βρίζει με ακατονόμαστες εκφράσεις, συνιστά στον Ελληνα κόουτς, όχι μόνο να χρησιμοποιεί έναν συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή της ομάδας στο βασικό σχήμα, αλλά να μην τολμήσει να τον κάνει και αλλαγή γιατί θα τον σκοτώσει! Παρότι ο άγνωστος καλεί από απόκρυψη, ο προπονητής έχει καταγγείλει το περιστατικό στην αστυνομία, με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή που αναφέρει ο «δράστης» να δηλώνει πλήρη άγνοια.

Αλλωστε, πέρα από το ότι ο παίκτης είναι ένας εκ των παλαιότερων μέσα στα αποδυτήρια, τις περισσότερες φορές ξεκινά στο βασικό σχήμα και τουλάχιστον μπροστά στον προπονητή δεν έχει εκδηλώσει τάσεις δυσφορίας όταν κάθεται στον πάγκο.

Το ότι βεβαίως, στο παρελθόν, του είχαν χρεωθεί αρκετά «φαγώματα» προπονητών στις ομάδες του βάζει σε σκέψεις αρκετούς, όπως και το ότι ανέκαθεν στο σωματείο αυτό λαλούσαν πολλοί κοκόροι…

Πηγή: gazzetta.gr