Αμόκ, παροξυσμός και… ούτε το Καμπ Νου!

Διαβάστε εδώ τους τίτλους των σημερινών πρωτοσέλιδων.

Αναλυτικά:

Ώρα των Σπορ:
“Ερχόμαστε… από παντού!” είναι ο τίτλος της Ώρας, “Απίστευτο αμόκ στους απανταχού “Ενωσίτες”, με το που ορίστηκε επίσημα η ρεβάνς με τον Ολυμπιακό” προσθέτει. Στα μεταγραφικά η Ώρα γράφει “Μετά το ντέρμπι ο “Μίλο” στη Βραζιλία για τον Λούκα”, “Ορλάντο Σα: Ο πρώτος στόχος για την επίθεση αυτή τη στιγμή” καθώς και “Δείπνησαν Τίγρης, Ντούσκο, Μίλο”, στο τραπέζι τα μεταγραφικά και όχι μόνο”. Σχετικά με τη φημολογία για Αρόγιο, αυτή συνεχίζεται κυρίως επί τουρκικού εδάφους με την Ώρα να αναφέρει “Ο Κάρλος Αρόγιο έρχεται στη “Βασίλισσα””.

SportDay:
“Ντελίριο” γράφει η εφημερίδα σχετικά με τον ορισμό της ρεβάνς, ενώ αναφορικά με το μπάσκετ η SportDay γράφει “Ο Αρόγιο και οι άλλοι…”

Goal:
“Δεν τους χωράει!” είναι ο τίτλος της Goal, που προσθέτει “Αμόκ από τους οπαδούς της ΑΕΚ για μια από τις 55.000 θέσεις στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Ολυμπιακό για το Κύπελλο”. Επίσης, αναφορά γίνεται στις εξελίξεις στο δήμο της Νέας Φιλαδέλφειας με τον τίτλο “Το όπλο στο ΣτΕ”.

Livesport:
“Δεν χωράνε ούτε στο Καμπ Νου!” είναι ο τίτλος της εφημερίδας και προσθέτει “Ακόμα και το μεγαλύτερο γήπεδο στην Ευρώπη, το σπίτι της Μπάρτσα με τις 100.000 θέσεις, είναι μικρό για τους ΑΕΚτζήδες, που κήρυξαν πανστρατία για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό”. Επιπρόσθετα και σχετικά με τα μεταγραφικά, η φημολογία για τον “τρομοκράτη” συνεχίζεται και η εφημερίδα γράφει “Αδυναμία σε Τζιμπούρ!”. Επίσης, αναφέρει “Μέγα σοκ με Μπρέσεβιτς! Χειρουργήθηκε και μένει ένα χρόνο έξω!”

Η Γάτα:
“Όλοι ψάχνουν για εισιτήριο με Ολυμπιακό” γράφει η Γάτα και προσθέτει “Ο στόχος είναι να μη μείνει ούτε ένα απούλητο!”