Τα έσοδα για τον Μάνθο Μάρκο!

Ανακοίνωση εξέδωσε το τιμ του γυναικείου βόλεϊ της ΑΕΚ, όπου γνωστοποίησε ότι τα έσοδα του αγώνα με τον ΠΑΟ θα δοθούν στον Μάνθο Μάρκο, φροντιστή της ομάδας, που προ ολίγων ημερών, του εκδόθηκε έξωση από το σπίτι του λόγω βαρύτατων οικονομικών προβλημάτων. Είναι γνωστά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το τμήμα, όμως εν προκειμένω από κοινού όλοι αποφάσισαν να βοηθήσουν ένα μέλος της ομάδας τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Τα έσοδα στον Μάνθο Μάρκο
Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ ανακοινώνει πως τα έσοδα του αποψινού αγώνα πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό θα διατεθούν για την οικονομική στήριξη του επί χρόνια φροντιστή της Ερασιτεχνικής, Μάνθο Μάρκο.

Όσοι επιθυμούν μπορούν να συμβάλλουν με την αγορά κουπονιών ενίσχυσης έξω από το γήπεδο του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας, πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Τα κουπόνια τιμώνται στα 5 ευρώ ενώ όποιος επιθυμεί ασφαλώς μπορεί να προσφέρει και περισσότερα.

Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για έναν άνθρωπο που αφιέρωσε τη ζωή του στην ΑΕΚ, εργάστηκε για πάνω από είκοσι χρόνια και αυτή την στιγμή αντιμετωπίζει τον κίνδυνο έξωσης από το σπίτι του.

Ο αγώνας ξεκινάει στις 21:00. Σας περιμένουμε όλους εκεί»