Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Ασλανίδη – Κοντονή

Πριν από λίγη ώρα ολοκληρώθηκε η συνάντηση του προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΚ, Βαγγέλη Ασλανίδη με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή με θέμα συζήτησης τον αγώνα της Τετάρτης ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό.

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ τόνισε πως η «Ένωση» θέλει να διαφημίσει το παιχνίδι της Τετάρτης και όλοι να έχουν να πουν μόνο καλά λόγια για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Αναλυτικά όσα είπε ο κ. Ασλανίδης:

«Με τον κύριο Υπουργό κάναμε μια πολλή ειλικρινή και εποικοδομητική συζήτηση. Επικεντρωθήκαμε στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό που έρχεται την Τετάρτη και εκεί με μεγάλη ειλικρίνεια  και ευθύτητα με ενημέρωσε για όλα τα μέτρα που προτίθεται να πάρει η πολιτεία έτσι ώστε και ο μεθαυριανός αγώνας να εξελιχθεί  ομαλά και να είναι απαρχή μιας καινούργιας εικόνας  και για τις ομάδες και για το ποδόσφαιρο και για τις προθέσεις όλων μας, αλλά και για ευρύτερα θέματα του ελληνικού αθλητισμού.

Δεσμευτήκαμε  και καθαρά και ειλικρινώς είπαμε στον Υπουργό ότι και ο κ. Μελισσανίδης και η ΑΕΚ ολόκληρη έχει σαν στοίχημα ο αγώνα της Τετάρτης θα είναι μια απαρχή του ευ αγωνίζεσθαι  και ενός καλού και τίμιου αγώνα. Θα προσπαθήσουμε και θα δεσμευτούμε ότι μόνο για τον συγκεκριμένο αγώνα, αλλά και για τη συνέχεια να πράξουμε όλα αυτά που η πολιτεία θέλει να επιβάλει  για την καθαρότητα όλου του χώρου.

Δες σας κρύβω ότι  και το μετάφερα στον κ. Υπουργό κάποιες αμφιβολίες  για τη μη εμπιστοσύνη της ΑΕΚ όσον αφορά και την ΕΠΟ και την  επιτροπή διαιτησίας. Πιστεύω ότι μετά από όλες τις προσπάθειες που ο καθένας από την  μεριά του οφείλει να κάνει , όλα θα κυλήσουν ομαλά και όμορφα, έτσι ώστε  και τα μικρά παιδιά που θα έρθουν στο γήπεδο ,αλλά και οι μεγάλοι να έχουν να λένε ότι ο αγώνας της Τετάρτης είναι η απαρχή για  τον ελληνικό αθλητισμό».

Πάρθηκαν κάποια ιδιαίτερα μέτρα;

«Θα παρθούν όλα αυτά τα μέτρα τα οποία και η πολιτεία και η ΑΕΚ είναι υποχρεωμένοι να πάρουν».

Έγινε συζήτηση για το γήπεδο:

«Όχι δεν συζητήσαμε για γήπεδο. Για το γήπεδο θα συγκεντρωθούν σε άλλη συζήτηση από άλλους παράγοντες. Εμάς μας ικανοποιούν τα μέτρα που η πολιτεία προτίθεται να πάρει και παίρνει. Εκείνο που δεσμευόμαστε, είμαστε υποχρεωμένοι καθημερινά να το επιβεβαιώνουμε ότι γίνεται και στη πράξη.  Από κει και πέρα όμως εμείς δεχόμαστε οποιαδήποτε κριτική, σε αυτά που δεσμευόμαστε και δε τα πράττουμε, άλλο τόσο και για τους άλλους έχουμε τη δυνατότητα να πιστεύουμε το ίδιο».