Αθηναίου: «Καταδικασμένη να κερδίζει η ΑΕΚ»

Μέσω του προσωπικού του μπλογκ στο επίσημο σάιτ του ΕΣΑΚΕ, ο Γιάννης Αθηναίου μίλησε για τον αυριανό αγώνα της «Βασίλισσας» κόντρα στον Απόλλων Πατρών, τονίζοντας πως μοναδικός στόχος είναι η νίκη.

Αναλυτικά:

«Ακόμη μια δύσκολη αναμέτρηση για την ομάδα μας. Η δυναμικότητα του Απόλλωνα Πάτρας είναι γνωστή. Την μαρτυρά και η θέση του στον βαθμολογικό πίνακα. Είναι κοινό μυστικό ότι στόχος μας είναι να φτάσουμε όσο πιο ψηλά στην κανονική περίοδο για να πάμε με καλύτερες προϋποθέσεις στα πλέι οφ. Επομένως, η νίκη είναι για μας αυτοσκοπός. Έτσι ή αλλιώς, η ΑΕΚ είναι καταδικασμένη να μπαίνει στο παρκέ για να κερδίζει. Είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για «κομβικές» ή «κρίσιμες» αναμετρήσεις, αλλά σε κάθε περίπτωση είμαστε υποχρεωμένοι να δείξουμε αυτοσυγκέντρωση για σαράντα λεπτά.

Ξέρουμε ότι ο Απόλλων είναι μια σκληρή ομάδα στην έδρα της. Είναι κατ’ εξοχήν ομάδα έδρας. Κι αυτό το ελεύθερο στιλ παιχνιδιού, που έχει, την κάνει πολύ απρόβλεπτη.

Είναι ευχάριστο, ότι είχαμε μια καλή εβδομάδα προετοιμασίας. Θεωρώ, ότι την κατάλληλη ώρα θα είμαστε ετοιμοπόλεμοι. Είμαστε προσηλωμένοι στον στόχο.

Σας ευχαριστώ

Γιάννης Αθηναίου»