Θα δει ΑΕΚ – Ολυμπιακός ο Μαρκαριάν!

Στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, θα παραβρεθεί ο ομοσπονδιακός προπονητής για να παρακολουθήσει τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, με το βλέμμα του στραμμένο στους Έλληνες παίχτες.

Ο Σέρτζιο Μαρκαριάν από τότε που ανέλαβε την θέση του ομοσπονδιακού προπονητή, έχει παρακολουθήσει μαζί με τους συνεργάτες του, πολλά παιχνίδια του Ελληνικού πρωταθλήματος για να δει τις προσπάθειες των Ελλήνων παιχτών.

Μάλιστα, ο στενός του συνεργάτης, Νίκος Κωστένογλου, βρέθηκε και σε αγώνα της ΑΕΚ, παρότι ο “Δικέφαλος” αγωνίζεται στην Football League. Οι δυο άνδρες θα δώσουν το παρών και την ερχόμενη Τετάρτη (11/03), ώστε να παρακολουθήσουν ένα πολύ σπουδαίο παιχνίδι, όπου θα μπορέσει κιόλας να βγάλει τα τελικά του συμπεράσματα, για τους Έλληνες παίχτες και των δυο ομάδων.

Συγκεκριμένα, οι παίχτες που θέλει να τεστάρει ο Μαρκαριάν και οι συνεργάτες του, δεν είναι μόνο οι ήδη διεθνείς Μάνταλος, Μπακάκης. Η φετινή ΑΕΚ, έχει βασιστεί σε πολλά Ελληνόπουλα, που έχουν εντυπωσιάσει με την αγωνιστική τους εικόνα και βρίσκονται στο μπλοκάκι για scouting, από το τεχνικό τιμ της Ελλάδας. Ο Αραβίδης, ο Ανέστης, ο Ανάκογλου και ο Κολοβέτσιος είναι από τους παίχτες που παρακολουθεί ο Σέρτζιο Μαρκαριάν, εκτός των υπάρχοντων διεθνών.

Επίσης και η παρουσία στο δεύτερο γύρο του Άρη Σοϊλέδη, έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις και πιθανότατα αν συνεχίσει στο ίδιο μήκος κύματος τις πολύ καλές αγωνιστικές εμφανίσεις, τότε δεν θα αργήσει η κλήση του στην Εθνική ομάδα, σε μια θέση που όσο να ναι έχει ένα μικρό κενό.