Ντούσαν Σάκοτα: “Το πιο σημαντικό της χρονιάς μέχρι τώρα!”

Στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα μίλησε ο μεγάλος πρωταγωνιστής της ΑΕΚ, Ντούσαν Σάκοτα, για το παιχνίδι στην Πάτρα.

Αναλυτικά δήλωσε:
«Προφανώς είμαστε χαρούμενοι για το αποτέλεσμα. Γνωρίζαμε πόσο σημαντικό ματς ήταν αυτό για εμάς. Ίσως το πιο σημαντικό της χρονιάς μέχρι τώρα. Ξέραμε πόσο καλή και ταλαντούχος ομάδα είναι ο Απόλλωνας. Η άποψη μου είναι ότι μετά τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό είναι η ομάδα με το μεγαλύτερο ταλέντο που είχαμε να αντιμετώπισουμε. Πιστεύω ότι η αντίδρασή μας στην προκειμένη περίπτωση ήταν η ιδανική. Συνεχίζουμε έτσι, με αυτοπεποίθηση για την επόμενη Κυριακή, τον επόμενο δύσκολο αγώνα».

Στη συνέχεια τόνισε: «Νομίζω ότι κλείσαμε τα ατού του Απόλλωνα, κάναμε πάρα πολύ καλό σκάουτινγκ. Κλείσαμε όλες τις λύσεις που προσπαθούν να δώσουν στο ένας εναντίον ενός και τη συνεργασία με δύο παίκτες, που είναι το επιθετικό ταλέντο τους. Πιστεύω ότι τα κάναμε όλα αυτά που είπαμε στην προπόνηση. Ειδικά στην άμυνα. Στην επίθεση ξεκινήσαμε αργά με πρόθεση να βάλουμε την μπάλα μέσα και μετά μας άνοιξαν το γήπεδο τα σουτ, οπότε πιστεύω ότι το αποτέλεσμα ήταν ιδανικό για εμάς.
Είχαμε πει από την αρχή ότι η κατάσταση είναι πολύ περίεργη. Σχεδόν κάθε δυο εβδομάδες άλλαζε το ρόστερ, έρχονταν παίκτες που έπρεπε να μάθουν το σύστημα. Αλλάξαμε και προπονητή πριν από τρεις μήνες. Είναι σχετικά λίγος ο χρόνος να προσαρμοστούμε και να δουλέψουμε όλοι μαζί. Οι προσδοκίες μας είναι να βελτιωνόμαστε κάθε εβδομάδα. Πιστεύω ότι αυτό κάνουμε και από εβδομάδα θα γίνουμε ακόμα καλύτεροι. Στόχος της ΑΕΚ πάντα ήταν και θα είναι ο πρωταθλητισμός. Να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Είχαμε πει ότι μιλώντας για τους στόχους της ΑΕΚ είναι λίγο περίεργο θέμα. Θυμάστε πως ξεκινήσαμε το καλοκαίρι και πως είμαστε τώρα. Αυτή τη στιγμή έχουμε βάλει στόχο να κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι χωριστά και να κάνουμε ταμείο στο τέλος».