Δέλλας: “Ζητώ από τον κόσμο αυτοσυγκράτηση!”

Ικανοποιημένος παρουσιάστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Τραϊανός Δέλλας μετά τη νίκη της ομάδας του επί της Ερμιονίδας.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά τη λήξη του ματς με την Ερμιονίδα μίλησε ο Τραϊανός Δέλλας, όπου αναφέρθηκε τόσο στην εμφάνιση της ομάδας του στο σημερινό παιχνίδι, όσο και στον επόμενο αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Ο “Κολοσσός” παρουσιάστηκε αισιόδοξος τονίζοντας ότι έχει εμπιστοσύνη στους παίκτες του. Παράλληλα, κάλεσε τον κόσμο που θα παρευρεθεί στο ΟΑΚΑ να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός, καθώς διανύουμε καιρούς “επικίνδυνους”, όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο Έλληνας τεχνικός.

Αναλυτικά:
Για το ματς της Τετάρτης σχολίασε: «Τίποτε δεν με φοβίζει για την Τετάρτη, έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά, στην ομάδα που έχω φτιάξει. Αλλά μέχρι εκεί. Ζητώ από τον κόσμο, επειδή οι καιροί είναι επικίνδυνοι, αυτοσυγκράτηση να προσέχουν και το διπλανό τους. Θα είναι δίπλα μας, εξάντλησαν τα εισιτήρια, πράγμα πρωτόγνωρο για Β’ εθνική, αλλά είμαστε η ΑΕΚ και έχουμε πολύ κόσμο. Το μυαλό μέσα στο κεφάλι την Τετάρτη. Θα κάνουμε τα πάντα για το ματς της Τετάρτης».

Για το σημερινό πρωτόγνωρο φαινόμενο να αναβληθεί ο αγώνας του Ολυμπιακού απέφυγε οποιαδήποτε θέση: «Μην με βάζετε σε μια τέτοια διαδικασία αν είναι όλα νόμιμα. Έχω άλλη δουλειά εγώ. Να κάνουμε καλή δουλειά στην προετοιμασία. Να πάρουμε την πρόκριση θέλω».

Όσο για το σημερινό ματς με την Ερμιονίδα δήλωσε: «Και σε αυτό το ματς θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για τον τρόπο παιχνιδιού, διάθεση και σοβαρότητα τους. Έκαναν ευκαιρίες, έβαλαν 4 γκολ. Πριν από ένα μεγάλο ματς όλα αυτά ήταν στο μυαλό μου για το πώς θα παρουσιαστούν και θα είναι εδώ. Θέλαμε βαθμούς για να έρθει ο στόχος μας πιο κοντά. Μας διακρίνει η σοβαρότητα, το δείξαμε και σήμερα. στο πρώτο 25λεπτο είχαμε μια νευρικότητα, άνοιξε μετά το ματς και σκοράραμε».