“Θα δώσουμε το 100% θα κάνουμε ό,τι μπορούμε!”

Ο Δημήτρης Ανάκογλου, ξεκαθάρισε ότι μαζί με τους συμπαίκτες του θα τα δώσουν όλα για να καταφέρουν τον στόχο τους.

Ο Δημήτρης Ανάκογλου ανακηρύχθηκε για ακόμα μια φορά MVP του αγώνα, στις καθιερωμένες δηλώσεις του MVP, μίλησε για το δύσκολο ερχόμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ενώ αναφέρθηκε και για την δίψα του κόσμου για το συγκεκριμένο ματς και δεν παρέλειψε να πει, ότι και οι ποδοσφαιριστές με την σειρά τους θα κάνουν ότι καλύτερο που μπορούν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Ανάκογλου:

Για το σημερινό παιχνίδι: «Σήμερα είχαμε ένα παιχνίδι το οποίο χρειαζόταν σοβαρότητα από όλους ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που θα μας περιμένει, μια ομάδα που ξέρει να παίζει καλά άμυνα, έχει παίκτες που επιθετικά μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα. Από εκεί και πέρα παρ’ότι είχαμε κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα, ανταποκριθήκαμε όλοι σε αυτά που έπρεπε να κάνουμε. Τελείωσε ακόμα ένα παιχνίδι, πρέπει όλα να τα κοιτάμε ξεχωριστά, έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μας και τώρα κοιτάμε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό»

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Αυτό το παιχνίδι το περιμένουμε όπως και όλος ο κόσμος, παίρνουμε μηνύματα από όλο τον κόσμο, καταλαβαίνουμε πόσο το θέλουν αλλά και πόσο το θέλουμε κι εμείς. Θα δώσουμε το 100% θα κάνουμε ό,τι μπορούμε, έχουμε πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα εκτός έδρας και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε την πρόκριση εμείς μαζί με τον κόσμο μας. Όλοι μαζί!»

Για την Εθνική: «Το γεγονός ότι βγαίνω συχνά MVP δεν σημαίνει κάτι για μένα, σημασία έχει να κερδίζει η ομάδα και να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, από κει και πέρα όλοι οι ποδοσφαιριστές θα ήθελαν να κληθούν στην Εθνική. Εγώ αυτή τη στιγμή κοιτάω την ομάδα μου έχουμε ένα κρίσιμο παιχνίδι την Τετάρτη πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να μην έχουμε πουθενά αλλού το μυαλό μας»