Ανάκογλου: “Ο κόσμος θέλει τη νίκη, θα δώσουμε το 100%!”

Ο Δημήτρης Ανάκογλου χρίστηκε ως ο MVP της χθεσινής αναμέτρησης απέναντι στην Ερμιονίδα στο ΟΑΚΑ και παραχώρησε ορισμένες δηλώσεις μετά τη λήξη του αγώνα.

Ο Έλληνας μέσος αναφέρθηκε στην εμφάνιση της ομάδας συνολικά, τονίζοντας ότι όλοι κοιτούν το κάθε ματς ξεχωριστά, στο παιχνίδι της Τετάρτης για το Κύπελλο με τον Ολυμπιακό, καθώς και το ενδεχόμενο να κληθεί στην Εθνική ομάδα.

Αναλυτικά:
«Η Ερμιονίδα ξέραμε ότι θα μας περιμένει. Ξέραμε ότι έχει κάποιους καλούς παίκτες στην επίθεση. Είχαμε κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα, αλλά ανταποκριθήκαμε σε αυτά που μας ζήτησε ο προπονητής. Εμείς κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και έχουμε αρκετό δρόμο μπροστά μας. Τώρα κοιτάμε το ματς με τον Ολυμπιακό και παίρνουμε μηνύματα απ’όλο τον κόσμο που θέλει τη νίκη όπως και εμείς. Θα δώσουμε το 100% και θα κάνουμε ότι μπορούμε. Έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα εκτός έδρας και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε την πρόκριση.

Όσο για την κλήση του στην Εθνική: «Το ότι βγαίνω συνεχώς MVP δεν σημαίνει κάτι. Εμείς θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, ενώ κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να κληθεί στην Εθνική».