Παίκτης πόκερ δολοφόνησε αντίπαλό του σε τουρνουά!

Δείτε πώς ξεκίνησε η παρεξήγηση σε ένα τουρνουά πόκερ για βετεράνους του στρατού

Πριν από τρία χρόνια τέτοια εποχή, στο Worcester πραγματοποιήθηκε ένα τουρνουά πόκερ για βετεράνους που είχαν λάβει μέρος σε μεγάλους πολέμους.

Το παιχνίδι κυλούσε ομαλά μέχρι που κάποιος από τους συμμετέχοντες, ο McDonald, έκανε ένα σεξιστικό σχόλιο. Οι περισσότεροι παίκτες που ήταν παρόντες είπαν πως το σχόλιο απευθυνόταν σε κάποιον από τους άνδρες του τραπεζιού, ωστόσο ένας από αυτούς θεώρησε πως το σχόλιο πήγαινε για την αρραβωνιαστικιά του.

Ο Walsh ακούγοντας το σχόλιο θίχτηκε και αντέδρασε άμεσα ρίχνοντας μια γροθιά στο πρόσωπο του McDonald. Εκείνος, απροετοίμαστος καθώς ήταν, μόλις δέχτηκε την μπουνιά έπεσε από την καρέκλα και χτύπησε το κεφάλι του στο πάτωμα.

Η μοκέτα που υπήρχε δεν στάθηκε αρκετή για να τον προστατέψει και έτσι λίγες ημέρες αργότερα ο McDonald που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, κατέληξε από τα τραύματά του.

Το δικαστήριο του Walsh αναβλήθηκε πολλές φορές. Ο λόγος σύμφωνα με τον δικηγόρο του ήταν πως η αρραβωνιαστικιά του είναι πολύ άρρωστη και πως πολύ σύντομα θα πεθάνει και αυτή.

Επικαλούμενος τα παραπάνω, και τονίζοντας πως το έγκλημα έγινε εν βρασμώ ψυχής χωρίς να έχει σκοπό την δολοφονία του θύματος, ο δικηγόρος ζήτησε από το δικαστήριο ο Walsh να καταδικαστεί σε 10 χρόνια παρακολούθησης με ειδικό GPS.

Ο δικαστής απέρριψε το αίτημα και καταδίκασε τον Walsh σε τρία χρόνια φυλάκισης τονίζοντας πως η πράξη του προκάλεσε τεράστιο πόνο στην οικογένεια του McDonald και άφησε ένα κενό που δεν θα συμπληρωθεί ξανά.

Πηγή: pokerlobbygr.com