Η πιθανή ενδεκάδα του Δέλλα

Σχεδόν έτοιμη φαίνεται να έχει την ενδεκάδα του ο Τραϊανός Δέλλας ενόψει του αυριανού ματς με τον Ολυμπιακό.

Πέραν του Ιβάν Μπρέσεβιτς, που πρόσφατα υπεβλήθη σε επέμβαση και πρόκειται να μείνει εκτός για όλη την υπόλοιπη σεζόν, κανένα άλλο πρόβλημα δεν αντιμετωπίζει ο Τραϊανός Δέλλας στους διαθέσιμους παίκτες του. Αυτό είναι και μια θετική παράμετρος, καθώς θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές του στη διάθεσή του, τόσο για την σύνθεση της ενδεκάδας, όσο και για τη συνολική αποστολή που θα πάρει μαζί του στο ΟΑΚΑ, με καμία “ανώτερη βία” να τον εξαναγκάζει για κάποια επιλογή.

Αυτός βέβαια, είναι και ένας λόγος που η επιλογή του αρχικού σχήματος πρέπει να του δημιούργησε μια μικρή -ευχάριστη όμως- δυσκολία, αφού ο “Κολοσσός” φαίνεται ικανοποιημένος από την προσπάθεια και την απόδοση όλων των ποδοσφαιριστών του. Ωστόσο, είναι μια απόφαση που πρέπει να ληφθεί και απ’ότι φαίνεται έχει σχεδόν έτοιμους τους 11 “εκλεκτούς” του!

Ο Γιάννης Ανέστης θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια της ΑΕΚ, με την επιλογή αυτή να μην προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση, αφού ο 24χρονος κίπερ είχε μείνει εκτός στον αγώνα της Κυριακής με την Ερμιονίδα, προκειμένου να επιστρέψει… “φρέσκος”.

Στα φτερά της άμυνας θα βρίσκονται οι Μπακάκης-Σοϊλέδης, ενώ το δίδυμο των σέντερ μπακ δεν είναι βέβαιο, με τον Δημήτρη Κολοβέτσιο να είναι ο μόνος σίγουρος. Από ‘κει και πέρα, ο Δέλλας βρίσκεται στο δίλημμα που ονομάζεται “Τζανετόπουλος-Λαμπρόπουλος”, με τον πρώτο να διαθέτει κάποια προτεραιότητα ακριβώς επειδή το Σάββατο με την Ερμιονίδα δεν πήρε χρόνο συμμετοχής, ίσως για λόγους ξεκούρασης. Δεν θα είναι βέβαια περίεργο αν δούμε και τους δύο ποδοσφαιριστές να αγωνίζονται, τον έναν εις αντικατάστασιν του άλλου στο δεύτερο μέρος.

Στο κέντρο θα παραταχθούν οι Γίοχανσον, Ανάκογλου, Μπαρμπόσα και Πλατέλλας, με τους δύο τελευταίους στα αριστερά και δεξιά αντίστοιχα. Μπροστά τους, ως επιτελικός, θα αγωνιστεί ο Πέτρος Μάνταλος, ενώ μπροστά από το “δεκάρι” θα είναι ο Χρήστος Αραβίδης με ρόλο καθαρού φορ.