Δεν την χωράει το ΟΑΚΑ!

Τις άγριες διαθέσεις τους στα εισιτήρια είχαν δείξει από την πρώτη μέρα, οι φίλαθλοι της ΑΕΚ, με το sold out πλέον να γίνεται πραγματικότητα.

Διατέθηκαν σήμερα (10/03), από το πρωί τα τελευταία εισιτήρια που επέστρεψαν στην κατοχή της ΠΑΕ κι όπως ήταν λογικό έγιναν ανάρπαστα.

Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ, που δεν είχαν προλάβει να αγοράσουν ένα μαγικό “χαρτάκι”, είχαν την ευκαιρία να προσπαθήσουν σήμερα, με κάποιους να στήνουν καρτέρι έξω από τα εκδοτήρια, από τα …άγρια χαράματα. Τα τελευταία εισιτήρια έκαναν φτερά και ο κόσμος αύριο (11/03) θα γεμίσει το Ολυμπιακό στάδιο της Αθήνας, κάνοντας το πρώτο sold out της “αναγεννημένης” ΑΕΚ, πριν καλά καλά ανέβει στην Super League.

Πλέον, οι παίχτες αναλαμβάνουν να βγάλουν την δύσκολη αποστολή τους εις πέρας, να πάρουν την πρόκριση και να σκορπίσουν χαρά σε ένα κατάμεστο ΟΑΚΑ, με 65.000 Ενωσίτικες ψυχές, να το απολαμβάνουν.

Απ’ την άλλη όμως και ο κόσμος του “Δικέφαλου” πρέπει να είναι προσεκτικός, ακόμα και για τον διπλανό του, ώστε να μην υπάρξουν ευτράπελα στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, ενός ματς που θα τον παρακολουθήσει όλη η Ελλάδα και σίγουρα κάποια μέρη, όλου του κόσμου.