Έφτασαν οι πρώτοι εκδρομείς!

Οι πρώτοι εκδρομείς ταξίδεψαν σήμερα για Αθήνα και έφτασαν, αρκετοί θα ταξιδέψουν ανήμερα του αγώνα.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει εδώ και πολύ καιρό, το παιχνίδι ΑΕΚ – Ολυμπιακός δεν αφορά μόνο τους ΑΕΚτζήδες εντός των Αθηνών, αλλά και των εκτός Αθηνών, για την ακρίβεια των εκτός Αθήνων και Ελλάδος.

Η ανυπομονησία για την πληροφόρηση για το πότε θα οριστεί το παιχνίδι, για να κλείσουν εισιτήρια οι εκδρομείς ήταν μεγάλη και άργησε κιόλας να οριστεί. Όμως με το που ορίστηκε, όλοι με γρήγορες ενέργειες, κατάφεραν και έκλεισαν τα εισιτήρια και κανόνισαν αυτήν την εκδρομή, ώστε να βρεθούν κοντά της σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, που θα μπορούσες άνετα να τον χαρακτηρίσει και τελικό.

Οι πρώτοι εκδρομείς όπως είναι λογικό, βρίσκονται στην Αθήνα, παραμονές του αγώνα. Κάποιοι για να δουν την Αθήνα, κάποιοι άλλοι για να μην ερχόντουσαν αύριο με την ψυχή στο στόμα και να ξεκούραστοι, γι’ αυτό το παιχνίδι όπου θα είναι ο 12ος παίχτης της ΑΕΚ.

Να τονίσουμε, ότι πάρα πολύς κόσμος θα ταξιδέψει και ανήμερα του ματς για Αθήνα και κατευθείαν έπειτα για ΟΑΚΑ, σημασία έχει ότι αρκετός κόσμος είτε σήμερα, είτε αύριο θα έρθει απ’ όλα τα μήκη και τα πλάτη του κόσμου, γι’ αυτό το παιχνίδι.