Τζόρτζεβιτς: “Η ΑΕΚ δεν φοβήθηκε τον Ολυμπιακό στο πρώτο ματς”

Ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς μίλησε σχετικά με το πώς πρέπει να λειτουργήσουν οι “ερυθρόλευκοι” στον κρίσιμο σημερινό αγώνα στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ. Τόνισε ότι στον πρώτο αγώνα η “Ένωση” δεν φοβήθηκε τον Ολυμπιακό, γεγονός που απέδωσε κατά βάση στον Δέλλα.

Αναλυτικά:

«Για μένα τα πράγματα είναι πολύ απλά ενόψει αυτού του σημαντικού αγώνα.
Δύο πράγματα πρέπει να έχουν οι παίκτες του Ολυμπιακού στο παιχνίδι τους. Ηρεμία και αποφασιστικότητα. Αυτό είναι το μεγάλο μυστικό όσο κι αν φαίνεται σε κάποιος απλοϊκή μια τέτοια προσέγγιση. Πρέπει να ξέρεις τι θέλεις, τι ζητάς και γιατί το ζητάς. Πάντα σε τέτοια παιχνίδια παίζει ρόλο το καθαρό μυαλό. Η ΑΕΚ έχει ξεκινήσει από πέρυσι την προσπάθεια να επιστρέψει δυναμικά. Τους είδαμε στο Καραϊσκάκη, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του αγώνα, καθώς στο ποδόσφαιρο όλα είναι μέσα. Διαθέτει νέα παιδιά στο ρόστερ της που τρέχουν πολύ, δεν φοβήθηκαν τον Ολυμπιακό και σε αυτό φυσικά παίζει ρόλο και ο προπονητής.

Στο πρώτο παιχνίδι οι απαιτήσεις από τους παίκτες της ΑΕΚ δεν ήταν μεγάλες. Τώρα, όμως, είναι. Ο κόσμος τους θα γεμίσει το γήπεδο και περιμένει να δει κάτι ανάλογο με το πρώτο ματς. Είναι, λοιπόν, ένα ζήτημα το πώς θα μπορέσουν αυτά τα νέα παιδιά να διαχειριστούν το άγχος τους. Για μένα ο Ολυμπιακός, έστω κι αν το σκορ του πρώτου αγώνα δεν τον ευνοεί, εξακολουθεί να έχει το προβάδισμα. Απομένει να δούμε αν η θεωρία θα επιβεβαιωθεί και στην πράξη. Περιμένω, πάντως, να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι».