Το σκεφτήκατε καλά…;

Δεν σκέφτηκαν οι 30 ανεγκέφαλοι τους 70.000 φίλους της ΑΕΚ που πολλοί από αυτούς έδωσαν μια περιουσία να έρθουν να δουν την αγαπημένη τους ομάδα.

Ας τα πάρουμε όλα από την αρχή για να μπουν και κάποια πράγματα στην θέση τους.

Σήμερα μετά από πολλά χρόνια 70.000 κόσμος πήγε μαζικά στο γήπεδο, χωρίς να δημιουργήσει κανένα απολύτως πρόβλημα.
Ήρθαν φίλοι της ΑΕΚ από όλο τον κόσμο για να στηρίξουν την ΑΕΚ, που αγωνίζεται στην Β’ Εθνική κόντρα στον Ολυμπιακό που είναι πρωταθλητής.
Δυστυχώς κάποιοι ανεγκέφαλοι(περίπου 30 άτομα) στο 88′ χάλασαν την ωραία γιορτή στο ΟΑΚΑ που είχε στηθεί. Και το τραγικό είναι ότι δεν έφυγαν από την θύρα της ORIGINAL 21, αλλά από μία άκυρη θύρα που έχει άμεση πρόσβαση στον στίβο του Ολυμπιακού Σταδίου.
Από την άλλη κάποιοι είπαν ότι προκάλεσε ο Περέϊρα και ο Χάρα. Σίγουρα προκάλεσαν με τους έξαλλους πανηγυρισμούς και σε καμία περίπτωση δεν πας μπροστά στον κόσμο καμίας ομάδας και να κλοτσάς σημαιάκια, όμως ας σκεφτούμε και λίγο το ότι αυτό το γκολ είναι πρόκρισης και ο κάθε ένας θα ξέσπαγε. Προσωπικά δεν μου έφταιγε ούτε ο Χάρα αλλά ούτε και ο Περέιρα. Τον Καράπαπα τον είδε κανείς; Κανένας παρατηρητής; Δεν νομίζω. Πριν καν αρχίσει το παιχνίδι έκανε χειρονομίες στον κόσμο της ΑΕΚ. Άλλωστε τα πανηγύρια(κόσμια πάντα) επιτρέπονται στο γήπεδο. Όχι όμως και να μην σέβεσαι τον αντίπαλο και να τον χλευάζεις μες τα μούτρα του.
Επίσης θα ήθελα να μάθω τι ακριβώς είναι αυτό που ενοχλούσε τον κύριο Θεωδορίδη και συνέχεια έκανε παράπονα για τις φωτοβολίδες που ήταν στον αέρα σαν βεγγαλικά. Φοβόταν; Μήπως έπεφταν τα σκάγια πάνω του; Και για να μην γελιέστε όσοι δεν ήσασταν γήπεδο οι εκφωνήσεις που γινόντουσαν από τα μεγάφωνα του ΟΑΚΑ, ήταν για τα βεγγαλικά. Δεν είχε πέσει ούτε μπουκάλι στον στίβο του Ολυμπιακού σταδίου.
Όπως και να έχει ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει την πρόκριση, έστω και χωρίς να τελειώσει το παιχνίδι(καλώς και το διέκοψε ο ΆΨΟΓΟΣ Καλογερόπουλος).

Υ.Γ: Πρωτοσέλιδο του ΓΑΥΡΟΥ: “Πρόκριση μέσα στην ζούγκλα”….