Μαρκαριάν: «Περαστικά σε Μανιάτη και Μάνταλο»

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Σέρχιο Μαρκαριάν, ευχήθηκε περαστικά στους διεθνείς Πέτρο Μάνταλο και Γιάννη Μανιάτη, που τραυματίστηκαν στο ΑΕΚ – Ολυμπιακός, την Τετάρτη.
Την τάχιστη ανάρρωση κι επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους ευχήθηκε ο τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας, Σέρχιο Μαρκαριάν, στους Γιάννη Μανιάτη και Πέτρο Μάνταλο που τραυματίστηκαν στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ.

“Θέλω να ευχηθώ στον Γιάννη και στον Πέτρο περαστικά και να γυρίσουν στα γήπεδα δυνατοί. Το γεγονός ότι δεν θα είναι μαζί μας δεν αποτελεί δικαιολογία για εμάς στην Εθνική, διότι θα ψάξουμε και θα βρούμε τις λύσεις που πρέπει. Πάντως, αυτό που τώρα έχει σημασία είναι η καλύτερη ανάρρωση των παικτών και η συντομότερη επιστροφή τους. Εύχομαι να πάνε όλα καλά”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σέρχιο Μαρκαριάν.

Τριμελής επιτροπή για την αναδιάρθρωση των εθνικών κατηγοριών

Το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ κατά την τελευταία του συνεδρίαση αποφάσισε ομόφωνα τη συγκρότηση τριμελούς επιτροπής, αποτελούμενης από τους κυρίους Μαζαράκη, Μποροβήλο και Καλογιάννη, με αντικείμενο την επεξεργασία και συγκρότηση πρότασης προς το Δ.Σ. για τη περαιτέρω αναδιάρθρωση των εθνικών κατηγοριών, μετά το τέλος περιόδου 2015-16, οπότε και θα ολοκληρωθεί η τρέχουσα αναδιάρθρωση.

Επιπλέον, αποφάσισε ομόφωνα και τον επαναδιορισμό όλων των συνταξιούχων δικαστικών που στελεχώνουν τα δικαιοδοτικά όργανα της Ομοσπονδίας.

Πηγή: sport24.gr