“Η ΑΕΚ δείχνει τον δρόμο…”

Το σημερινό ρεπορτάζ του αθλητικού Τύπου για την ΑΕΚ.

Το αίτημα της ΑΕΚ για κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι στο επίκεντρο του σημερινού Τύπου, ενώ αρκετά έχουν γραφτεί για το πρόβλημα με τον Μάνταλο και τη νέα μεταγραφή της “Βασίλισσας”.

Αναλυτικά:

Ώρα των σπορ:
“Το μεγαλείο της ΑΕΚ απέναντι στο ποδόσφαιρο της εγκληματικής οργάνωσης” είναι ο τίτλος της Ώρας, που προσθέτει “Κ. Κοντόνη, η ΑΕΚ ξεκαθάρισε τη θέση της και αναλαμβάνει τις ευθύνες της, όμως τι θα γίνει με αυτούς;” σχετικά με την αποσιώπηση των προκλήσεων από την πλευρά των “ερυθρόλευκων” και των παραπτωμάτων τους.
Επίσης, η εφημερίδα αναφέρει “Σοκ με τον Μάνταλο” αναφορικά με την επέμβαση που υποβλήθηκε και “Κι άλλη μεγάλη μεταγραφή της ΑΕΚ” για τις μπασκετικές εξελίξεις.

SportDay:
“Τους τελειώνει!” γράφει χαρακτηριστικά η SportDay για τους υπεύθυνους των προχθεσινών επεισοδίων στο ΟΑΚΑ. Επισημαίνει ότι “χάνει τη σεζόν ο Μάνταλος” και τονίζει “Το “1” το καλό” για την νέα μεταγραφή της “Βασίλισσας”.

Goal:
“Τιμωρήστε μας” γράφει η Goal και προσθέτει “Η ΑΕΚ ευχαρίστησε τον κόσμο, καταδίκασε τους εισβολείς, κατηγόρησε Περέιρα και ζήτησε κάθαρση”. Αναφορικά με το μπάσκετ υπογραμμίζει “Έχει… άσο στο μανίκι”.

Livesport:
“Υπάρχει ζωή” είναι ο κεντρικός τίτλος της Livesport, η οποία αναφέρεται στο περιστατικό με τον Μανιάτη και τον Αραβίδη αρχικά, και στη συνέχεια τον Μπακάκη. Οι δύο παίκτες της ΑΕΚ έσπευσαν να συμπαρασταθούν στον αντίπαλό τους όταν εκείνος τραυματισμένος έπεσε στο τερραίν. “Αυτό το ποδόσφαιρο θέλουμε, αυτό ζητάμε να μας φέρετε πίσω” γράφει η εφημερίδα. Μάλιστα στο “κιτρινόμαυρο” ρεπορτάζ προστίθεται η ανακοίνωση της ΠΑΕ με τον τίτλο “Η ΑΕΚ δείχνει τον δρόμο”.

Η Γάτα:
“Πρώτος στόχος ο… Αργεντίνος Μάνταλος” γράφει η εφημερίδα, που εξηγεί ” το σοκ του τραυματισμού οδηγεί σε Μαρτίνες”.