Πειθαρχική δίωξη στον Μελισσανίδη

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Πετρόπουλος άσκησε πειθαρχική δίωξη στον Δημήτρη Μελισσανίδη για τις δηλώσεις του μετά το ντέρμπι.

Πολλά συνέβησαν στο ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Το μόνο σίγουρο ήταν πως μετά από αυτό ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Πετρόπουλος θα είχε αρκετή δουλειά.

Έτσι, άσκησε πειθαρχική δίωξη στον Δημήτρη Μελισσανίδη για τις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του αγώνα.

«Πιστεύω η τηλεόραση να δείξει τους λόγους της διακοπής. Δεν θέλω να κάνω κανένα σχόλιο. Όσο και να προσπαθούμε 65.000 κόσμος ήταν κόσμιοι, ωραία ατμόσφαιρα, αλλά έτσι όπως έχει εξελιχθεί το ποδόσφαιρο με αυτές τις διαιτησίες δεν μπορεί να πάει μπροστά. Δεν θέλω να δικαιολογηθώ. Δεν είναι να σταθούμε στις εμφανίσεις της ομάδα. Ρωτήστε τους προπονητές».

Εγώ πιστεύω ότι η Πολιτεία έχει την διάθεση να το αλλάξει. Εμείς θα είμαστε σε αυτή την πορεία για να αλλάξει. Ευχαριστούμε τον κόσμο. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια. Πιστεύω ότι είναι κόσμια η συμπεριφορά τους. Δεν κατάλαβα γιατί έγινε η διακοπή. Δεν κρατάω τίποτα από σήμερα, θα πρέπει να προσπαθήσουμε. Δεν πάει άλλο. Με Καλογερόπουλους, Γκιρτζίκηδες και Ζωγράφους δεν πάει πουθενά το ποδόσφαιρο», είχε πει ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης.