“Παίζει” δυνατά του Αραβίδη στην Εθνική!

Σκέφτεται σοβαρά, ο Σέρτζιο Μαρκαριάν να καλέσει τον Χρήστο Αραβίδη στην Εθνική, ειδικά τώρα που δεν έχει θέμα τραυματισμού, λόγω ειδικού νάρθηκα στο δεξιό καρπό.

Ο Χρήστος Αραβίδης, με τις εμφανίσεις του στην ΑΕΚ, δείχνει να είναι από τους πιο φορμαρισμένους Έλληνες παίχτες, με τον Σέρτζιο Μαρκαριάν να φαίνεται ότι τον έχει ψηλά στην λίστα του για να τον καλέσει στην Εθνική Ελλάδος.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, με την είδηση ότι ο “Άραβας” αντιμετώπιζε πρόβλημα στο δεξιό καρπό, τον έβαλε σε σκέψεις, αφού μετά και τους σοβαρούς τραυματισμούς, Μάνταλου-Μανιάτη, έβλεπε ότι ακόμα ένας παίχτης ο οποίος βρίσκεται σε φοβερή φόρμα, θα έμενε εκτός δράσης.

Τελικά, όπως αποδείχτηκε ο Έλληνας επιθετικός δεν είχε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα και με τον ειδικό νάρθηκα που θα φορέσει, θα μπορέσει να αγωνιστεί και στα παιχνίδια της ΑΕΚ, αλλά και με την Εθνική, όταν εφόσον κληθεί.

Η περίπτωση για να κληθεί ο 28χρονος επιθετικός στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, μαζεύει πάμπολλες πιθανότητες, για την προσεχή κλήση του Σέρτζιο Μαρκαριάν, κάτι που αν δεν συμβεί τώρα, θα πραγματοποιηθεί σίγουρα στο μέλλον, με την προϋπόθεση βέβαια και η ανάλογη καλή συνέχεια για τον Έλληνα επιθετικό.