Νεκρός ο Βαγγέλης Γιακουμάκης

Νεκρός βρέθηκε ο 20χρονος Ρεθεμνιώτης κοντά στη Γαλακτοκομική Σχολή.

Νεκρός βρέθηκε λίγο μετά τις 8 το πρωί σε βαλτώδη περιοχή της Δημοτικής Επιχείρησης Λίμνης Ιωαννίνων, ο αγνοούμενος 20χρονος σπουδαστής της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, Βαγγέλης Γιακουμάκης.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό πρακτορείο ειδήσεων, τη σορό εντόπισε σε απόσταση 800 μέτρων από τη Σχολή, κάτοικος της περιοχής ο οποίος ειδοποίησε την Αστυνομία. Η αστυνομία κάλεσε τον θείο του παιδιού Γιώργο Βιβιεδάκη, που έσπευσε επί τόπου και αναγνώρισε τον ανιψιό του.

Στην περιοχή βρίσκεται ο ιατροδικαστής του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ιωαννίνων, Θόδωρος Βουγιουκλάκης. Το πρώτο στοιχεία που κοίταξαν οι αρχές είναι ο ρουχισμός αφού το σώμα έχει αλλοιωθεί αρκετά.

Υπενθυμίζεται ότι ο 20χρονος φοιτητής από το Ρέθυμνο είχε εξαφανιστεί από τη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων το μεσημέρι της Παρασκευής, 6 Φεβρουαρίου.

Αναμένεται η ιατροδικαστική εξέταση για να επιβεβαιωθεί η ταυτότητα του νεκρού αλλά και να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου. Οι αρχές δεν έχουν κάνει ακόμη επίσημες ανακοινώσεις.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Real Fm, το άψυχο κορμί του αγοριού, φέρει μπλούζα με το χαρακτηριστικό σήμα ITALIA, σήμα που έφερε η μπλούζα του, όταν εξαφανίστηκε.

Πηγή: lifo.gr