Τσαμπουκάς από γυναίκα επόπτη σε ποδοσφαιριστή! (VIDEO)

Παίκτης της Πόντε Πρέτα θέλησε να διαμαρτυρηθεί για ένα φάουλ που δεν του δόθηκε προκαλώντας έτσι την τύχη του… Δείτε την εκρηκτική αντίδραση της βοηθού διαιτητή στα παράπονά του (video)!

Όσοι ποδοσφαιριστές έχουν την εντύπωση ότι μπορούν να κάνουν με την… άνεσή τους παράπονα εντός γηπέδου όταν έχουν απέναντί τους εκπροσώπους του ωραίου φύλου, καλό θα ήταν να το ξανασκεφτούν.

Αρκεί να δουν το video από την αναμέτρηση της Πόντε Πρέτα με τη Σάο Πάουλο το βράδυ της Κυριακής στο “Moisés Lucarelli “, στο οποίο πρωταγωνίστηκε η βοηθός διαιτητή Τατιάνε Σατσιλότι για την “έκρηξή” της.

Αυτή ήρθε όταν ο επιθετικός των γηπεδούχων Μπίρο Μπίρο νευρίασε με ένα φάουλ που δεν του δόθηκε πάνω στη γραμμή του πλαγίου άουτ, με 15 λεπτά να απομένουν για το φινάλε, και θέλησε να διαμαρτυρηθεί στη βοηθό για την απόφασή της να μη σηκώσει τη σημαία ώστε να το υποδείξει στον άρχοντα του αγώνα.

Η βοηθός διαιτητή όμως όχι μόνο δεν “μάσησε” από τις φωνές του αλλά ήρθε προς το μέρος του και του φώναξε δυνατά, με τον Μπίρο Μπίρο να μην έχει άλλη επιλογή από το να σταματήσει άμεσα την γκρίνια του, να γυρίσει την πλάτη και να απομακρυνθεί.

Δείτε την οργισμένη αντίδραση της Τατιάνε Σατσιλότι:

Πηγή: sport24.gr