«Το γήπεδο της ΑΕΚ θα ξαναφτιαχτεί εκεί που γράφτηκε η Ιστορία!»

Οι «Πειρατές του Ονείρου» εξέδωσαν ανακοίνωση σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις για το γήπεδο της ΑΕΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Τίποτε δεν φλογίζει περισσότερο την καρδιά μας από την ιερή υπόθεση του Γηπέδου μας στην Προσφυγομάνα Νέα Φιλαδέλφεια. Εκεί που η ΑΕΚΑΡΑ έζησε και μεγαλούργησε σε όλη της τη ζωή. Εκεί που μεθύσαμε με το αθάνατο κρασί του 1924! Εκεί που πανηγυρίσαμε τις Κούπες και τους Τίτλους! Εκεί που ο Δικέφαλος Αετός φτερούγιζε περήφανος και θριαμβευτής. Εκεί που οι πρόσφυγες πρόγονοί μας με αίμα και θυσίες ανέστησαν και στέριωσαν το μεγαλύτερο και ωραιότερο όνειρό τους. Εκεί που και οι νεότερες γενιές έμαθαν να αγαπούν και να καμαρώνουν την Α.Ε.Κ έτσι όπως τους δίδαξαν οι παππούδες και οι πατεράδες τους. Εκεί που ακόμη και οι αντίπαλοι έμαθαν ή αναγκάστηκαν να σέβονται και να υποκλίνονται. Εκεί που οι αναμνήσεις αποτελούν την πιο ακριβή και όμορφη κληρονομιά μας. Εκεί που το «χθες» σμίλεψε τα ανεξίτηλα σημάδια, αυτά που με ένα μαγικό τρόπο διαπερνούν και το «σήμερα»…

Δεν πάψαμε ποτέ να θυμόμαστε. Δεν θάψαμε ποτέ το αειθαλές όνειρο ούτε αποδεχθήκαμε τη λήθη. Δεν πάψαμε ποτέ να παλεύουμε για να μετουσιώσουμε την επιθυμία σε πράξη. Δεν μπήκαμε ποτέ στη διαδικασία της άρνησης. Δεν σκύψαμε ποτέ το κεφάλι μπροστά στα συμφέροντα. Δεν παραδοθήκαμε. Δεν τους αφήσαμε να μας αφαιρέσουν τις μνήμες. Δεν μπόρεσαν να μας λυγίσουν και να μας φιμώσουν. Δεν τους επιτρέψαμε να μας γονατίσουν!

Αυτό το χώμα σε κάθε κόκκο του κρύβει την ίδια την ψυχή της Α.Ε.Κ! Το Γήπεδο της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως σύντομα θα ξαναφτιαχτεί εκεί που γράφτηκε η Ιστορία! Θα είμαστε εκεί πιστοί υπερασπιστές και άγρυπνοι φρουροί της πιο ιερής και δίκαιης υπόθεσης της ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ!

ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΑΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ, ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ!!!

Για την υπογραφή:

ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ»