“Δένει” τους στόχους της και κάνει το “limit up”!

Οι τίτλοι των σημερινών εφημερίδων.

Τα μεταγραφικά είναι στο “κιτρινόμαυρο” προσκήνιο σήμερα μετά την επιστροφή του Μιλοβάνοβιτς από τη Βραζιλία, αλλά και οι εξελίξεις στο γηπεδικό θέμα.

Αναλυτικά:

Ώρα των Σπορ:
“Ιδού η μήνυση κατά των Περέιρα-Κασάμι” είναι ο τίτλος της Ώρας, ενώ παράλληλα τονίζει “Κρατάει 3 από Βραζιλία” σχετικά με τους μεταγραφικούς στόχους της ΑΕΚ.

SportDay:
“Αυτούς θέλει” γράφει η εφημερίδα και προσθέτει “Η επιστροφή “Μίλο” και η συνάντηση με Μπάγεβιτς για στόχους από Βραζιλία και Ελλάδα”.

Goal:
“Κλείδωσε τους στόχους” αναφέρει χαρακτηριστικά η Goal σχετικά με τους στόχους που “γλυκοκοίταζε” ο Μιλοβάνοβιτς στην Βραζιλία, ενώ αναφορικά με το γηπεδικό γράφει “Οι 30 μέρες που… χτίζουν την “Αγιά-Σοφιά”!”

Livesport:
“Η ΑΕΚάρα έκανε το limit up!” είναι ο τίτλος της Livesport όσον αφορά την είσοδο της ΠΑΕ ΑΕΚ στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου και το πρόγραμμα “Elite”. Σύμφωνα με την εφημερίδα, πλεονέκτημα της “Ένωσης” για την εξέλιξη αυτή ήταν τα μηδενικά της χρέη και τα ικανοποιητικά της έσοδα.

Η Γάτα:
“Σαφάρι στην ομογένεια για το γήπεδο” αναφέρει η εφημερίδα, που τονίζει “πώς προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τα κονέ του ο Μελισσανίδης”. Στα μεταγραφικά η Γάτα γράφει “κλείδωσαν οι τρεις στόχοι από Ελλάδα, ποιοι παίρνουν το προβάδισμα για την Ένωση”.