Ήττα σε κακή μέρα…

Ήττα με ένα τέρμα διαφορά και χαμένο πέναλτι στο 25' είχε το σημερινό πρόγραμμα για το "κιτρινόμαυρο" τμήμα χάντμπολ.

Την ήττα γνώρισαν οι Μάγκες στον αποψινό αγώνα με το Δικέα στην Πολιτεία. Σε μια κακή μέρα, όπου η απόδοση των “κιτρινόμαυρων” δεν ήταν ούτε καν ικανοποιητική, η ομάδα της ΑΕΚ ηττήθηκε με σκορ 22-23. Σε συνδυασμό λειτούργησε και η πολύ καλή εμφάνιση του Πάβλοβιτς , ο οποίος ήταν πραγματικά ασταμάτητος.

Στην αρχή η “Ένωση” μπήκε στο γήπεδο αρκετά δυναμικά, προκειμένου να διεκδικήσει τη νίκη στον αγώνα. Η μέγιστη διαφορά που κατάφερε να πάρει ήταν στην αρχή το 3-1, όμως στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν “στροφές”, ισοφάρισαν και έκτοτε το σκορ πήγαινε πόντο-πόντο. Μάλιστα, η αρχή του δευτέρου ημιχρόνου βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες 12-12.

Ωστόσο, στην επανάληψη η εξέλιξη του αγώνα δεν ήταν και τόσο ισορροπημένη. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν στο γήπεδο πολύ πιο οργανωμένα με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Πάβλοβιτς και τον Τσακνή. Ουσιαστικά, το παιχνίδι κρίθηκε στα τελευταία λεπτά, όπου η ΑΕΚ κατάφερε να μειώσει το εις βάρος της 21-23 στο ένα τέρμα, το οποίο είχε ευκαιρία στα τελευταία 20 δευτερόλεπτα να πετύχει σε επίθεσή της, όμως η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι. Μάλιστα, οι “κιτρινόμαυροι” έχασαν πέναλτι στο 25′.