Ζιάγκος: «Συγχαρητήρια σε όλους»

Για την άνοδο της ΑΕΚ στην Α1 μίλησε ο Βαγγέλης Ζιάγκος.

Ο προπονητής της Ένωσης, Βαγγέλης Ζιάγκος, ευχαρίστησε τους παίκτες του, τους συνεργάτες του και την διοίκηση αλλά και τον κόσμο της ΑΕΚ για την συμβολή τους στην επιστροφή της ΑΕΚ στην Α1, μετά από τρία χρόνια.

Ο Ζιάγκος επίσης, τόνισε πως με σωστό προγραμματισμό ο Δικέφαλος θα καταφέρει να είναι ανταγωνιστικός στην πρώτη κατηγορία αν και πρώτος στόχος είναι να βγάζει υγεία το τμήμα μπάσκετ της ΑΕΚ.

«Η σεζόν τελείωσε σήμερα για εμάς με τον ιδανικό τρόπο. Νίκη στην έδρα μας, μπροστά στον υπέροχο κόσμο μας απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Μπράβο σε όλα τα παιδιά για ακόμη μια φορά. Επιστρέψαμε στην Α1, μετά από τρία δύσκολα χρόνια. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και να ευχαριστήσω τους αθλητές για την υπερπροσπάθεια που έκαναν νικώντας και τα προβλήματα φέτος, τους συνεργάτες μου, την διοίκηση και τον φοβερό κόσμο μας που δεν μας άφησε ποτέ πουθενά.

Η Βασίλισσα επέστρεψε και είναι μια πραγματικότητα αυτό πλέον. Θέλω να ζητήσω από τον κόσμο της ΑΕΚ να κάνει υπομονή. Δεν υπάρχουν θαύματα, ούτε έχουμε μαγικά ραβδιά. Δεν υπάρχουν αυτά στον επαγγελματικό αθλητισμό. Υπάρχει σωστός προγραμματισμός και πολλή δουλειά. Είμαστε μέσα στο πλάνο μας και θέλουμε να είμαστε πάνω από όλα υγιείς ως ΑΕΚ τη νέα χρονιά, δυνατοί στα παρκέ και ανταγωνιστικοί όλη την χρονιά».