Δέλλας: “Ξέραμε ότι οι αλλαγές φέρνουν αποδιοργάνωση στην ομάδα”

Στις αλλαγές αλλά και στο γεγονός ότι δεν πρόκειται να καταδικαστεί κάποιος από τους νέους παίκτες εξαιτίας αυτού του ματς στάθηκε ο τεχνικός της ΑΕΚ

Ο Δέλλας θα έχει να πει αρκετά πράγματα στους ποδοσφαιριστές του μετά την μέτρια εμφάνιση στο Πέραμα, αλλά γνωρίζοντας επίσης ότι πρόκειται για μία ιδιαίτερη κατάσταση.

Η ΑΕΚ αγωνίστηκε με πολλές αλλαγές, σ’ ένα τραγικό γήπεδο και χωρίς κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον και ο προπονητής της “Ένωσης” είπε κάποια πράγματα με την ολοκλήρωση του αγώνα.

Αναλυτικά:

«Ξέραμε ότι οι αλλαγές φέρνουν αποδιοργάνωση στην ομάδα. Πρώτη φορά τα παιδιά αγωνίστηκαν σε τέτοιο γήπεδο. Είχαμε δυσκολίες προσαρμογής στις συνθήκες του γηπέδου, αλλά νομίζω ότι βελτιώθηκαν κάπως τα πράγματα στο δεύτερο μέρος και με τις αλλαγές που έγιναν.

Δεν μπορούμε από ένα παιχνίδι να καταδικάσουμε κανέναν. Βλέπω κάποια πράγματα στις προπονήσεις. Αυτό που θέλω είναι να πάρουν κάποιοι παιχνίδια στα πόδια τους, να πάρουν τη χαρά της συμμετοχής στην ΑΕΚ».

Για την εικόνα του δανεικού από την ΑΕΚ, Ντούμπερετ:

«Και ο Ντούμπερετ και ο Δημγκιόκας έδειξαν καλή εικόνα. Γι’ αυτό ήρθαν εδώ για να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους. Τα παιχνίδια βελτιώνουν περισσότερο έναν παίκτη, όση προπόνηση κι αν κάνεις. Μέσα από τα παιχνίδια γίνεσαι καλύτερος».

Για τον Παληαρούτα και τις αλλαγές στην 11άδα:

«Σήμερα οι αλλαγές ήταν ο Κέζος, ο Παληαρούτας κάποιοι άλλοι, λίγο έως πολύ έχουν παίξει. Δεν ήταν πάρα πολλές οι αλλαγές. Απλά ήταν λίγο μία… μπερδεμένη 11άδα, απ’ ότι είχαμε συνηθίσει μέχρι τώρα. Μέχρι τώρα είχαμε προβλήματα με τον σέντερ φορ. Ο Παληαρούτας είναι ένα παιδί που δουλεύει πολύ. Όλα τα παιδιά όμως δείχνουν διάθεση».

Για τις μεταγραφές:

«Δεν έχω κάτι να σας πω».