Υπέρ του γηπέδου της ΑΕΚ ο Στρατούλης

Ξεκάθαρη θέση φαίνεται να πήρε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που μίλησε σε ραδιοφωνική εκπομπή υπέρ της κατασκευής του γηπέδου της ΑΕΚ

Απόλυτα θετικός φαίνεται να είναι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Στρατούλης στο γηπεδικό θέμα της ΑΕΚ. Ο πολιτικός μίλησε στον REAL FM σήμερα το πρωί δηλώνοντας τα εξής:

«Ο κόσμος της ΑΕΚ δικαιούται γήπεδο. Είναι ένας λαός κατατρεγμένος. Δικαιούται γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια, σε μία πόλη που έχει ταυτιστεί με την ΑΕΚ. Απ’ ότι ξέρω το νομοσχέδιο θα έρθει στη Βουλή και θα το δούμε».

«Έχουμε αποφασίσει αυτό που σας είπα: ο κόσμος δικαιούται να έχει γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Είναι μέσα σε ένα γενικότερο νομοσχέδιο. Μετά τις εκλογές θα το συζητήσουμε και όπου μπορούμε να υποβάλλουμε βελτιωτικές προτάσεις θα τις υποβάλλουμε. Η ΑΕΚ δικαιούται και πρέπει να αποκτήσει γήπεδο. Είναι θετικό επίσης πως η ΑΕΚ επανέρχεται στην Α1 του μπάσκετ. Μην ξεχνάμε ότι η ΑΕΚ ήταν η πρώτη ελληνική ομάδα που πήρε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Τυγχαίνει να είμαι και μέλος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ».