Μούλντερ και Εστεμπάν στο στόχαστρο της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ εξετάζει τις περιπτώσεις δύο γκολκίπερ και αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση του ενός από τους δύο. Σύμφωνα μάλιστα με την «Εφημερίδα των συντακτών» πρόκειται για τους Εστέμπαν Αλβαράδο και Ερβιν Μούλντερ.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Στην ΑΕΚ θα ήθελαν πάρα πολύ να καταφέρουν να… βάλουν χέρι στον διεθνή Κοσταρικανό Εστέμπαν Αλβαράδο της Αλκμααρ (σ.σ.: φωτό από κάτω), γνωστό με το μικρό του όνομα, σκέτο Εστέμπαν. Μόνο που ο 26χρονος τερματοφύλακας είναι πολύ στα πάνω του τελευταία.

Εχει πάρει τη θέση του βασικού στην Κόστα Ρίκα και, δεδομένου πως μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και δεν έχει ανανεώσει, το όνομά του θα παίξει για μεγάλα πρωταθλήματα. Παρ’ όλα αυτά, έχει μιλήσει με την ΑΕΚ και περισσότερες από μία φορές. Απλά από τον ίδιο ξέρουν και τις προτάσεις που έχει και πόσο δύσκολο είναι να αποκτηθεί. Αλλά από τη στιγμή που ο ίδιος αφήνει παραθυράκι, γιατί να το κλείσουν αυτοί;».

Ενώ αναφέρει για την άλλη περίπτωση: «που καλό είναι να την κρατήσουμε περισσότερο, είναι του 26χρονου Ερβιν Μούλντερ (σ.σ.: κεντρική φωτό), αναπληρωματικού γκολκίπερ της Φέγενορντ. Ο Μούλντερ τις τρεις προηγούμενες χρονιές ήταν βασικός στον σύλλογο του Ρότερνταμ, φέτος έχει χάσει τη θέση του από τον Κένεθ Βερμίρ, που είναι και βασικός στους «Οράνιε».

Το συμβόλαιό του τελειώνει επίσης το καλοκαίρι έπειτα από έξι χρόνια στη Φέγενορντ και με τον γκολκίπερ της Εθνικής Ολλανδίας μπροστά του. Φαίνεται να σκέφτεται σοβαρά πως ήρθε η στιγμή για κάτι άλλο, πιθανώς στο εξωτερικό. Μια ματιά στα φυσικά χαρακτηριστικά και των τριών δείχνει και το σκεπτικό της ΑΕΚ για τον «άσο», που αντανακλά και στον Ανέστη. Ο Τιτόν είναι 1,95, ενώ οι Μούλντερ και Εστέμπαν 1,93 και οι δύο. Αδυναμία στους ψηλούς, λοιπόν».