Τελικά ήταν επιτυχημένη η χρονιά…;

Τελικά τι γεύση μας άφησαν τα Κορίτσια της ΑΕΚ την σεζόν που φτάνει στο τέλος της...;

Οι γνώμες διίστανται… Τελικά πήγε καλά η σεζόν για τις “Κοριτσάρες” ή για ακόμα μια φορά ήταν αποτυχημένη(λόγω του ότι δεν πήρε το πρωτάθλημα).
Δυστυχώς για ακόμα μια φορά είχαμε υψηλούς στόχους σαν οπαδοί για το τμήμα, χωρίς να ακούμε όσα έβγαιναν από το τμήμα, λέγοντας πως “πάμε για παραμονή”. Ειδικά μετά την εξασφάλιση στην κατηγορία όλοι πιστέψαμε πως μπορούμε και το πρωτάθλημα και επιτέλους θα νικήσουμε τον Ολυμπιακό, παίρνοντας το πρωτάθλημα στο κατάμεστο κλειστό του Ιωνικού( πολύ “φιλόξενη έδρα”). Το συμπέρασμα βέβαια ήταν πως δεν πάει άλλο και είναι αποτυχημένο τμήμα και λούζερ!

Αμ δεν είναι έτσι… Δεν νομίζω πως θεωρείται λούζερ μια ομάδα που στήθηκε την τελευταία στιγμή, από έναν άνθρωπο που αγαπάει αυτό το τμήμα, με αθλήτριες από τις ακαδημίες της ομάδας και χωρίς γήπεδο για να δώσει τους εντός έδρας αγώνες της. Ευτυχώς που υπάρχουν και τα σχολικά κτήρια και στέγασαν την Ένωση για να δώσει τους αγώνες της.

Όπου και να πεις ότι με όλα αυτά τα προβλήματα, η ομάδα πήρε την 4η θέση, θα μιλήσει για τεράστια επιτυχία. Αλλα δυστυχώς εμείς έχουμε μάθει να είμαστε προπονητές, παράγοντες, σχολιαστές αλλά πάνω απ’ όλα και φωτεινοί παντογνώστες.