«Εφόσον υπάρχει Μελισσανίδης όλα θα γίνουν»

Ο Κώστας Νεστορίδης μίλησε στην «Ώρα των Σπορ» για τη συμπλήρωση των 12 χρόνων από την κατεδάφιση του γηπέδου της ΑΕΚ, ενώ εμφανίστηκε σίγουρος για την κατασκευή της «Αγιάς Σοφιάς».

Αναλυτικά όσα είπε:

Πιστεύετε πως η ΑΕΚ θα χτίσει την «Αγια-Σοφιά»;

«Εφόσον υπάρχει Μελισσανίδης, όλα θα γίνουν. Η μισή Ελλάδα είναι πρόσφυγες και Πόντιοι και το γήπεδο θα γίνει. Η ΑΕΚ έχει επιτέλους έναν πολύ δυνατό διοικητικό ηγέτη και είναι έτοιμη να ξαναγίνει μεγάλη και να γράψει νέες σελίδες στην Ιστορία της».

Ποια είναι τα συναισθήματά σας, ακούγοντας τη φράση «ΑΕΚ-Νέα Φιλαδέλφεια»;

«Λυπάμαι τους ανθρώπους που είναι κατά της ΑΕΚ και δεν της επιτρέπουν να χτίσει το νέο της σπίτι. Τους λυπάμαι και είναι ντροπή τους. Η ΑΕΚ είναι προσφυγική ομάδα και η μισή και πλέον Ελλάδα είναι προσφυγές και Πόντιοι. Μονό αυτό αν καθίσουν και σκεφτούν αυτοί οι άνθρωποι, θα πρέπει να ντρέπονται. Η ΑΕΚ θα φτιάξει το γήπεδο και αυτοί θα κοιμούνται με εφιάλτες. Με αυτά που έγιναν τον τελευταίο χρόνο, ήθελα να πάω να μιλήσω στον Δήμαρχο και να του τρίξω τα δόντια».

Ποια είναι η στιγμή που ξεχωρίζετε, αγωνιζόμενος στο «Νίκος Γκούμας»;

«Όλα τα παιχνίδια τα έβλεπα το ίδιο, κανένα παιχνίδι δεν ήταν σημαντικότερο από το άλλο. Αυτό νομίζω με έκανε να ξεχωρίσω και να με αγαπήσει ο κόσμος της ΑΕΚ. Έχω αγωνιστεί μέχρι και τραυματίας για να μην χάσει η ΑΕΚ, αυτά είναι γνωστά, τα ξέρουν όλοι».

Ποια ήταν τα συναισθήματά σας, στο άκουσμα του γκρεμίσματος του «Νίκος Γκούμας»;

«Το γκρέμισμα του γηπέδου ήταν ένα μεγάλο λάθος. Ο κύριος Γρανίτσας  πίστευε ότι το κόμμα στο οποίο ήταν φίλα προσκείμενος θα κερδίσει τις εκλογές και θα χτιστεί το νέο γήπεδο. Το λάθος ήταν πως δεν περίμενε να εκλεγεί το κόμμα και ας γκρέμιζε μετά το γήπεδο. Ένα λάθος το οποίο η ΑΕΚ το πλήρωσε με το να καταστραφεί εντελώς. Από εκεί και έπειτα πέρασαν διοικήσεις που πραγματικά έκανα ότι ήθελαν, γονάτισαν την «Ένωση» και έφεραν στο σημείο-μηδέν, το ωραιότερο σωματείο της Ελλάδος. Από την ΑΕΚ έλειπε ένας άνθρωπος δυναμικός που να μην φοβάται και να μπαίνει μπροστάρης, αυτό ακριβώς που κάνει τώρα ο κύριος Μελισσανίδης».