Αθηναίου: «Έχουμε ανάγκη τον κόσμο στο πλευρό μας»

Ο Γιάννης Αθηναίου, μέσω του προσωπικού του blog στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, μίλησε για τον αγώνα της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ τονίζοντας πως οι παίκτες της «Βασίλισσας» είναι πανέτοιμοι.

Αναλυτικά: 

«Προερχόμαστε από μία «κακή» ήττα στο Ρέθυμνο. Δεν καταφέραμε να φέρουμε εις πέρας τον στόχο μας, που όπως είχα γράψει ήταν να κάνουμε νίκες μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου. Θεωρώ, πάντως, ότι αφήσαμε πίσω μας αυτή την ήττα.

Δουλέψαμε καλά όλες αυτές τις ημέρες πάνω στα λάθη μας, τα οποία και ξαναείδαμε, έτσι ώστε να μη τα επαναλάβουμε. Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τον ΠΑΟΚ σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Πρόκειται για μία καλή ομάδα, με αρχές τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση.

Σε κάθε περίπτωση, θα προσπαθήσουμε στις εναπομείνασες αγωνιστικές να εμφανιστούμε καλύτεροι, να κερδίσουμε και τα δύο ματς και να καταλήξουμε όσο πιο ψηλά στη βαθμολογία της κανονικής περιόδου.

Καλούμε τον κόσμο μας να σπεύσει στο ΟΑΚΑ και να δώσει βροντερό «παρών». Τον έχουμε απόλυτη ανάγκη και λόγω της σημασίας της αναμέτρησης και λόγω της δυναμικής του αντιπάλου μας».