Η Χημεία το αγαπημένο μάθημα του Κετσπάγια!

Από ό,τι φάνηκε σήμερα το αγαπημένο μάθημα του Τιμούρ Κετσπάγια στο σχολείο ήταν η χημεία, καθώς σήμερα διαπιστώσαμε ότι του αρέσουν τα πειράματα. Σήμερα πάντως απέτυχε το πειράματα του και περιμένουμε να δούμε αν θα μείνει “μετεξεταστέος”. Γράφει ο Ιορδάνης Χρυσοβελώνης.

Κάτι δεν πήγε καλά. Είναι το μόνο σίγουρο. Επίσης σίγουρο είναι ότι απο το παιχνίδι με την Βέροια φαινόταν ότι η ανάπτυξη της ΑΕΚ ήταν παρόμοια με την ανάπτυξη της οικονομία της Ελλάδας. Το θέμα είναι τι έκανες εσύ γιαυτό; Έβαλες ένα στόπερ στην μεσαία γραμμή με σκοπό τι; Να βοηθήσει τα σέντερ μπακ στο μαρκάρισμα; Έβαλες τρένο; Τι; Και όχι απλά έβαλες στόπερ, αλλά έβγαλες και έναν από τους πιο ποιοτικούς παίκτες της ομάδας. Κάναμε αμάν και πως για να παίξει ο Μάνταλος με μισή μύτη έτσι ώστε να έχουμε καλη ανάπτυξη και εσυ έβγαλες από άλλου παίκτη βαρόμετρο για την ομάδα.

Όσο αφορά τον Χριστοδουλόπουλο φαίνεται ότι ακόμα δεν είναι έτοιμος να βοηθήσει, όπως μπορεί και ξέρει. Βάλε τον Αραβίδη μέσα. Τον Πλατέλλα. Ακόμα και τον Ζόριτς αν χρειαστεί. Είναι πιο έτοιμος από ότι ο Λάζαρος.

Όπως βλέπετε τον Πέκχαρτ τον αφήνω ασχολίαστο. Και την επιλογή του Κετσπάγια να τον βάλει στην θέση του Πατίτο.

Και τώρα που μιλάμε και για λάθη… Αυτός ο Ντίαζ που είναι;