Το πάλεψαν αλλά δεν τα κατάφεραν οι Μάγκες…

Στον τελευταίο αγώνα αυτής της δύσκολης χρονιάς, οι παίκτες της ΑΕΚ δεν τα κατάφεραν απέναντι στον καλύτερο ΠΑΟΚ και ηττήθηκαν. Το πάλεψαν σαν πραγματικοί μάγκες και έκαναν περήφανο όλο τον κόσμο που τους υποστηρίζει.

Ανώτερος παρουσιάστηκε ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με την ΑΕΚ στο Καματερό και κατάφερε να αποσπάσει μια δίκαιη νίκη. Οι παίκτες του Γιάννη Αρβανίτη προσπάθησαν και πάλεψαν το ματς για την περηφάνια τους, ωστόσο δεν τα κατάφεραν και ηττήθηκαν με 38-28, δίνοντας έτσι το τέλος στην πιο δυσχερή χρονιά που έχει περάσει ποτέ το “κιτρινόμαυρο” τμήμα.

Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ ξεκίνησε αρκετά δυναμικά και άσκησε αρκετά μεγάλη αντίσταση στην ποιότητα που επέδειξε ο ΠΑΟΚ, όντας μπροστά στο σκορ για το μεγαλύτερο μέρος. Ωστόσο, λίγο πριν τη διακοπή, οι Θεσσαλονικείς κατάφεραν να ισοφαρίσουν το σκορ σε 16-16 και να μπουν στα αποδυτήρια με καλύτερη ψυχολογία.

Στην επανάληψη, η εικόνα του πρώτου μέρους αντιστράφηκε ολοκληρωτικά, με τους παίκτες της ΑΕΚ να “νοσούν” στην άμυνά τους, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στον ΠΑΟΚ να σκοράρει συχνότερα και να επιτύχει πολύ μεγαλύτερη διαφορά στο σκορ. Προς το τέλος του ματς καταλυτικό ρόλο επιτέλεσε και η κόπωση των αθλητών.