Πριν τον Ασπρόπυργο… κάηκε η ΑΕΚ!

Στην επικαιρότητα για τους… λάθος λόγους βρίσκεται αυτές τις μέρες ο επιχειρηματίας Δημήτρης Λαζόπουλος, γνωστός και από το πρόσφατο πέρασμα του από τα της ΑΕΚ. Ο Λαζόπουλος είναι ο ιδιοκτήτης των εγκαταστάσεων ανακύκλωσης που καίγονται τις τελευταίες μέρες στον Ασπρόπυργο. Και στην ΑΕΚ … κάηκε πάντως, κατ’ άλλους βέβαια… την έκαψε. Μιλάμε για την ομάδα Χάντμπολ βασικά. Σε αυτήν εμφανίστηκε στο τέλος της σεζόν 2012-2013 ο Λαζόπουλος και έδωσε λύση στο οικονομικό αδιέξοδο, καταφέρνοντας να αλλάξει και το κλίμα με αποτέλεσμα η ομάδα να κατακτήσει και το πρωτάθλημα.

Μέσα στο καλοκαίρι του 2013 ανακοίνωσε μεγάλα πλάνα, εκτόξευσε το μπάτζετ της ομάδας, ανέλαβε την μισθοδοσία των υπαλλήλων της Ερασιτεχνικής που αντιμετώπιζαν σοβαρό πρόβλημα και δήλωσε συμμετοχή και στην χρηματοδότηση της «Αγιά Σοφιάς».

Μόνο που αρκετά νωρίς μέσα στην περσινή σεζόν το πράγμα άρχισε να… χαλάει. Μέχρι που ανακοίνωσε την αποχώρηση του, χωρίς στην πραγματικότητα να κατορθώσει να ανταποκριθεί στις υποσχέσεις του. Ειδικά στο Χάντμπολ άφησε πραγματικά πίσω του καμένη γη, αφού η ομάδα βρέθηκε ξαφνικά χωρίς καθόλου οικονομικούς πόρους, με ένα μπάτζετ επαγγελματικής ευρωπαϊκής ομάδας. Και από τότε συνεχίζει να αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά προβλήματα, που την έχουν βγάλει εκτός από την διεκδίκηση των υψηλών στόχων που είχε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια.

Πηγή: efsyn