Παρουσιάστηκε μαζί με τη… γιαγιά του ο Φαν ντερ Φάαρτ (pic)

Με τον πιο επίσημο τρόπο ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του 32χρονου Ολλανδού μέσου στη Μπέτις, καθώς ο ποδοσφαιριστής επέλεξε να έχει δίπλα του ένα στενό συγγενικό του πρόσωπο.

Η γιαγιά Ντολόρες δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά της που ο εγγονός Ράφαελ επέστρεψε στην Ισπανία και θα μπορεί πια να τον βλέπει πιο συχνά. Ευτυχισμένη, χειροκροτούσε και η ίδια το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Μπέτις, που παρουσιάστηκε νωρίτερα σήμερα στην έδρα της ομάδας και υποσχέθηκε ότι στα 32 του νιώθει έτοιμος να προσφέρει και να κάνει ένα νέο ξεκίνημα.

Ο Φαν ντερ Φάαρτ είχε μεγάλη αγωνία για να πάνε όλα καλά στην παρουσίασή του, αλλά και άγχος για την γιαγιά του, η οποία ήταν πολύ διακριτική, προτίμησε να καθίσει σε έναν πάγκο και να παρακολουθήσει από ‘κει, αλλά δεν δίστασε να βγάλει και μερικές φωτογραφίες με τον διάσημο εγγονό της. Η μητέρα του πρώην άσου του Αμβούργου και της Τότεναμ είναι Ισπανίδα και αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και στη Ρεάλ Μαδρίτης, αναζητούσε ομάδα στη χώρα της Ιβηρικής.

vander1