Η προσφορά της ΑΕΚ στον Τζιμπούρ

Στις μεταγραφές, μέχρι να πέσουν οι υπογραφές στα συμβόλαια, πάντα πρέπει να κρατάς πισινές. Χρόνια στο ρεπορτάζ αυτό έχουμε μάθει. Έχουν δει και έχουν δει τα μάτια μας συμφωνίες να χαλάνε στο παρά… ένα. Παρ’ όλα αυτά, στην υπόθεση του Ραφίκ Τζιμπούρ πια, υπάρχουν κάποια δεδομένα που μας οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο «τρομοκράτης» πράγματι προβάρει τα κιτρινόμαυρα.

Τουλάχιστον με το πώς έχει διαμορφωθεί τώρα η κατάσταση, ώρες ίσως πριν από το κρίσιμο ραντεβού του Αλγερινού με την ΑΕΚ (=Μελισσανίδη). Η στήλη έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ: Συμβόλαιο για 1+1+1 χρόνια δίνει στον 31χρονο επιθετικό η Ένωση. Με αποδοχές 220.000 ευρώ συν άλλες 50.000 ευρώ μπόνους κατάκτησης («εφικτών», όπως μας επισημάνθηκε) στόχων. Επίσης, όλες οι γνωστές παροχές, σπίτι, αυτοκίνητο και άλλα λοιπά έξοδα της καθημερινότητας.

Την ίδια ώρα στον ΑΠΟΕΛ η προσφορά είναι 230.000 ευρώ με τα μπόνους (σε σχέση με πέρσι του γίνεται μείωση 150.000 ευρώ καθώς πληρωνόταν με 380.000 ευρώ το χρόνο). Χειρότερη δηλαδή από εκείνη της Ένωσης. Και μάλιστα με επίσης μονοετές συμβόλαιο καθώς δεν έχουν εμπιστοσύνη πλέον ούτε οι Κύπριοι στον «τρομοκράτη» που δεν τους έκανε και λίγα…

Όλο το παιχνίδι πάντως είναι στο συμβόλαιο. Αν δηλαδή στον ΑΠΟΕΛ την τελευταία στιγμή ψηθούν και δώσουν κλειστό διετές στον Αλγερινό. Αν συμβεί αυτό θα ανατραπεί η κατάσταση. Ειδάλλως η ΑΕΚ αυτή τη στιγμή έχει το πάνω χέρι.

Και ο χρόνος ήδη μετράει αντίστροφα…

Πηγή: Onsports