Νέες ευκαιρίες ενόψει του σημερινού αγώνα

Δύο παιχνίδια έχουν απομείνει στην ΑΕΚ για να ολοκληρωθεί η περιπέτεια της στη Γ’ Εθνική. Η Ένωση αντιμετωπίζει σήμερα τον Ερμή Ζωνιανών στην Κρήτη (16:00, neatv / ΑΕΚnea.gr)

Η ΑΕΚ καλείται να αντιμετωπίσει σήμερα στις 16:00  τον Ερμή Ζωνιανών εκτός έδρας, με τον Τραϊανό Δέλλα να δοκιμάζει νέα πρόσωπα.

Ο τεχνικός της «Ένωσης» θα δώσει ευκαιρίες σε αρκετούς νεαρούς παίκτες να αποδείξουν ότι αξίζουν να βρίσκονται στην ΑΕΚ και κυρίως στο ρόστερ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Οι περισσότεροι από αυτούς έπαιξαν στους αγώνες με το Αιγάλεω και τον Περαμαϊκό χωρίς όμως να δείχνουν ιδιαίτερα σημάδια καλής εμφάνισης. Παρόλα αυτά, ο Δέλλας θα επιμείνει σε κάποια πρόσωπα στο σημερινό παιχνίδι με τον Ερμή Ζωνιανών στη Κρήτη (16:00).

Να υπενθυμίσουμε πως τον αγώνα θα μπορέσετε να τον παρακολουθήσετε τηλεοπτικά μέσα από τις συχνότητες της ΝΕΑ Τηλεόραση Κρήτης και από το ΑΕΚnea.gr.

Η ενδεκάδα του αγώνα: Ντούνης, Αργυρίου, Τζανετόπουλος, Τσιρίλο, Τσουμάγκας, Ρόβας, Παληαρούτας, Γροντής, Ράμα, Πλατέλλας, Πεταυράκης.