Σφενδυλάκης: «Εννοείται ότι με ενδιαφέρει η ΑΕΚ»

Ο Γιώργος Σφενδυλάκης εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην ΑΕΚ.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει νωρίτερα, στο στόχαστρο της ΑΕΚ βρίσκεται ο παίκτης της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Φοίνικα, Γιώργος Σφενδυλάκης.

Ο παίκτης του Φοίνικα με δηλώσεις του μίλησε για το ενδιαφέρον που υπάρχει από την ΑΕΚ.

 Συγκεκριμένα είπε:

«Εννοείται ότι με ενδιαφέρει η ΑΕΚ. Έγινε μια κρούση από τους ανθρώπους της ομάδας για την νέα σεζόν. Το να αγωνίζεσαι σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας είναι κάτι σημαντικό. Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η ΑΕΚ είναι η μοναδική ομάδα που γεμίζει κάθε αγωνιστική το γήπεδο και αυτό είναι έξτρα κίνητρο. Ποιος δεν θα ήθελε να αγωνιστεί μπροστά σε τέτοιο κόσμο;Εγώ περιμένω την επίσημη πρόταση της ΑΕΚ για να συνεργαστούμε. Μελετάω τις προτάσεις που έχω και στο μέλλον θα δούμε τι θα προκύψει.

Την περσινή χρονιά, η ΑΕΚ πήγε εξαιρετικά. Παρά το γεγονός ότι έφτιαξε το ρόστερ την τελευταία στιγμή, κατάφερε να πάρει και κύπελλο και από συγκυρίες δεν βγήκε στην Ευρώπη. Μου δείχνει ότι με την προσθήκη του Χόρχε Ελγκέτα, θα πάει για μεγάλα πράγματα την νέα σεζόν».

Αξίζει να σημειωθεί το γεγονός πως ο Σφενδυλάκης έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με τη φανέλα της ΑΕΚ (2007-2008) και έχει πολύ καλές αναμνήσεις.