Έφυγαν με Ράμα-τα!

Πετυχαίνοντας 2 γκολ ο Ρενάλντο Ράμα «καθάρισε» τον αγώνα. (Ράμα 43΄, 76΄)

Με δύο γκολ του Ρενάλντο Ράμα πέρασε η ΑΕΚ από το Ρέθυμνο επικρατώντας με 0-2 του Ερμή Ζωνιανών στο τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι της «Ένωσης» στη Γ’ Εθνική.

Η ΑΕΚ βρήκε τον τρόπο να αντιμετωπίσει το σκληρό παιχνίδι των παικτών του Ερμή Ζωνιανών με πρωταγωνιστή τον Ρενάλντο Ράμα. Ο νεαρός παίκτης της ΑΕΚ πέτυχε δύο τέρματα.

Ο δυνατός αέρας σε συνδυασμό με τη μαχητικότητα των γηπεδούχων δυσκόλεψε τους παίκτες της «Ένωσης» που δεν μπορούσαν να βρουν τρόπο να αναπτυχθούν και να πετύχουν γκολ. Η αποβολή όμως του Μπριλάκη στο πρώτο ημίχρονο άλλαξε τα πράγματα και πλέον η ΑΕΚ δεν δυσκολεύτηκε να βάλει το πρώτο γκολ λίγο πριν τελειώσει το πρώτο ημίχρονο με τον Ράμα (43’).

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι πίεζαν συνεχώς κρατώντας τους παίκτες της ΑΕΚ μακριά από την περιοχή τους. Λίγο πριν το τέλος του αγώνα όμως ο Ράμα κλείδωσε οριστικά τη νίκη για την «Ένωση» (76’).

Μετά και το δεύτερο γκολ έγιναν κάποια δυνατά μαρκαρίσματα από τους γηπεδούχους με αποτέλεσμα να αποβληθεί και ο Αριστεινίδης και έτσι ο Ερμής Ζωνιανών έμεινε με 9 παίκτες.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ερμή Ζωνιανών: Βλάχος, Σ. Κάββαλος, Πλουσής, Ρουσάκης, Τριλάκης, Τρινιανάκης (73’ Μπέργκης), Αριστεινίδης, Σταυρακάκης, Ευαγγέλου (53’ Βαρούχας), Κοζανίδης, Γκούγκα (53’ Ρηγάκης)

Στον πάγκο: Θ. Κάββαλος, Νικηφόρος, Ρουμπάκης, Κουστέλης

AEK (Τραϊανός Δέλλας): Ντούνης, Αργυρίου, Τσουμάγκας, Τσιρίλο, Τσούπρος, Ρόβας (80′ Κέζος), Κάτσικας (55’ Γεωργέας),Πλατέλλας, Γροντής, Μούργκα, Ράμα

Στον πάγκο: Τζανετόπουλος, Παληαρούτας, Βούρας, Πεταυράκης, Τσουκαλάς