Έρχεται στην Ελλάδα ο Τζιοβάνι!

Ολοκληρώθηκαν και οι τελευταίες λεπτομέρειες που ζήτησαν οι άνθρωποι του παίχτη και έτσι ο ίδιος θα ταξιδέψει το αργότερο μέχρι την Κυριακή, Αθήνα.

Πριν από λίγη ώρα ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, με τον πατέρα του ποδοσφαιριστή Τζιοβάνι Παλμιέρι και με τον εκπρόσωπο του. Οι δυο πλευρές τα βρήκαν σε όλα, αφού ο μόνος λόγος του ταξιδιού χωρίς τον παίχτη έγινε μόνο και μόνο για να πάρουν από την ΑΕΚ οι άνθρωποι του παίχτη, ότι δεν θα βγει χαμένος σε καμία περίπτωση.

Κάτι που έγινε, ο Μιλοβάνοβιτς τους εξήγησε ότι η ΑΕΚ αυτήν την στιγμή είναι ο καλύτερος προορισμός για τον Βραζιλιάνο ποδοσφαίριστη και δεν θα βγει χαμένος ούτε στο αγωνιστικό κομμάτι, αλλά ούτε και στο οικονομικό. Τα χρήματα του θα διασφαλιστούν κι όλα θα κυλούν ομαλά.

Μάλιστα, για να ολοκληρώσει την πειθώ του προς τους ανθρώπους του παίχτη, τους ξενάγησε μέσα στην πόλη της Αθήνας, ώστε να διακρίνουν οι ίδιοι με τα μάτια τους, ότι όλα κυλούν ήσυχα και ήρεμα στην πρωτεύουσα. Αυτή η εξέλιξη την διαπίστωσαν και οι ίδιοι και ενθουσιάστηκαν με αυτά που είδαν αλλά πάνω απ’ όλα άκουσαν από τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς. Και κάπως έτσι, ο Βραζιλιάνος πρέπει να θεωρείται παίχτης της ΑΕΚ και το αργότερο μέχρι την Κυριακή θα ταξιδέψει για την Αθήνα.

Ο Μιλοβάνοβιτς έχει ξεκινήσει να φτιάχνει και τα τελευταία διαδραστικά του ταξιδιού, ώστε να ταξιδέψει το γρηγορότερο δυνατό στην πρωτεύουσα ο Τζιοβάνι Παλμιέρι.