Μπουονανότε: “Θέλω πολύ να παίξω στην ΑΕΚ!”

Στο Sport24.gr μίλησε ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός της Γρανάδα, Ντιέγκο Μπουονανότε, για τον ενδιαφέρον που έχει εκφράσει η ΑΕΚ. Ο 27χρονος ξεκαθάρισε ότι επιθυμεί να φορέσει τα κιτρινόμαυρα, ενώ επίσης τόνισε ότι γνωρίζει αρκετά καλά την “Ένωση”.

Αναλυτικά όσα είπε:
«Θα ήθελα να παίξω στην ΑΕΚ, είναι ένα μεγάλο κλαμπ της Ελλάδας, που έχει ταυτόχρονα το στόχο να παίξει στην Ευρώπη, τη μεθεπόμενη περίοδο. Αυτό είναι κάτι που με γοητεύει πολύ. Η ΑΕΚ είναι πολύ γνωστή στην Αργεντινή. Εδώ παρακολουθούμε το ελληνικό πρωτάθλημα. Το θεωρούμε ως ένα από τα σημαντικότερα της Ευρώπης και ξέρουμε τις καλύτερες ομάδες αυτού. Προσωπικά λατρεύω το παγκόσμιο ποδόσφαιρο, και για την ΑΕΚ δεν άκουσα πρώτη φορά τώρα. Ξέρω ότι στο παρελθόν έχουν φορέσει τη φανέλα της ομάδας αρκετοί Αργεντινοί, όπως ο Σαχα, ο Σκόκο και ο Άρσε. Μάλιστα, ο τελευταίος είναι πολύ φίλος μου, από τότε που ήμασταν στα τμήματα υποδομής.
Δεν έχω προλάβει να μιλήσω με τα παιδιά (τους προαναφερθέντες Αργεντινούς), από τη στιγμή η μεταγραφή δεν έχει ολοκληρωθεί. Θέλω πολύ να παίξω στην ΑΕΚ, αυτό είναι που έχω να πω».